Το Θηρίο προσφέρθηκε να βοηθήσει τον Chris ASMR να χάσει τα κιλά του - Τι είναι το MukBang
Ο Chris ASMR είναι ένας TikToker που απόκτησε αρκετούς ακόλουθους ανεβάζοντας βίντεο MukBang - Ο πρώην ράπερ Θηρίο δήλωσε πως είναι στη διάθεσή του για να τον βοηθήσει να χάσει τα κιλά του

Το φαινόμενο Chris ASMR έχει κατακτήσει το ελληνικό TikTok και του έχει συστήσει το MukBang. Ο λογαριασμός αυτός έχει συγκεντρώσει εκατομμύρια προβολές, χιλιάδες ακόλουθους και σχόλια τρώγοντας σε βίντεο καθημερινά τεράστιες ποσότητες φαγητού.

Ο Chris ASMR αποτελεί την πιο γνωστή περίπτωση αυτού του trends στην Ελλάδα και τα βίντεό του συγκεντρώνουν χιλιάδες σχόλια καθημερινά με κόσμο να του κάνει παραγγελίες φαγητά, άλλους να τον κοροϊδεύουν και άλλους να προσπαθούν να του πουν ότι κάνει κακό στον εαυτό του για λίγη δημοσιότητα. Αρκετοί είναι οι χρήστες που βρίσκουν τέτοιου είδους περιεχόμενο ενδιαφέρον -μερικοί το βρίσκουν ίσως και απολαυστικό- άλλοι, μάλιστα, προσπαθούν να το χτυπήσουν το καμπανάκι του κινδύνου. Ανάμεσα σε αυτούς είναι και ο γνωστός πρώην ράπερ Θηρίο.

Ο γνωστός πρώην ράπερ είχει γίνει γνωστός και από το μέγεθός του και εδώ και αρκετά χρόνια έχει υποβληθεί σε μια εγχείρηση και έχει αλλάξει τόσο την εμφάνισή του όσο και τη ζωή του. Σήμερα, ο ράπερ διατηρεί πλέον αισθητική δερματολογική κλινική για αφαίρεση τατουάζ και όχι μόνο και μοιράστηκε ένα βίντεο μέσα από το TikTok στο οποίο φαίνεται να προσπαθεί να βοηθήσει να καλέσει τον Chris ASMR.

Το Θηρίο ακούγεται να λέει στο βίντεό του:

«Τον τελευταίο καιρό παρακολουθώ αυτό το παιδί που ενώ είναι παχύσαρκος καταναλώνει πολύ μεγάλες ποσότητες φαγητού και αυτό το δημοσιοποιεί. Θέλω να θέσω τον εαυτό μου στην διάθεσή του φίλε Chris και αν χρειαστείς κάποια βοήθεια στην απώλεια κιλών, έχω μιλήσει ήδη με τον γιατρό μου. Κοιτάω ήδη πώς μπορούμε να σε βοηθήσουμε αν αυτό το θελήσεις ποτέ. Στο να χάσεις κιλά, στο να φτιάξεις τη ζωή σου. Ακριβώς επειδή το έχω περάσει, είμαι στη διάθεσή του να βρούμε χορηγούς, να γλιτώσεις χρήματα, μπορεί και όλα. Σε παρακαλώ μην το πάρεις στραβά, από ενδιαφέρον το λέω επειδή ξέρω πολύ καλά πώς είναι ένας άνθρωπος να είναι παχύσαρκος. Το λέω με καλή διάθεση»

@thiriotattooremoval Θετω τον εαυτο μου στην διαθεση σου για οτιδηποτε χρειαστεις! #chrisasmr #chrisasmrmukbang #chrisasmrmukbangfoodnota #chrisasmrmukban #chrisasmrr #chrisasmrfanpage #mpesfy #fyp #fy #foryoupage #foryou #pov #thirio #viral @Kostas Drakoulas ♬ πρωτότυπος ήχος – Thirio tattoo removal

Η πρωτοβουλία του προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις, με αρκετούς χρήστες της γνωστής πλατφόρμας να υποστηρίζουν πως δεν υπάρχει κανένας ουσιαστικός λόγος αυτή η κίνηση να δημοσιευθεί σε βίντεο και θα μπορούσε απλώς να είναι ένα προσωπικό μήνυμα στον ίδιο τον TikToker.

Το Θηρίο απάντησε και μέσα από επόμενο βίντεό του και εξήγησε τους λόγους για τους οποίους προχώρησε σε αυτό το κάλεσμα. Όπως είπε:

«Στάζετε δηλητήριο και αυτό το πράγμα πηγάζει από μέσα σας. Με καλή δήθεν διάθεση σχολιάζετε γιατί δεν έστειλα προσωπικό μήνυμα στον Chris. Ένα παιδί σαν τον Chris, αυτό που κάνει είναι για τη διασημότητα. Και όπως ο ίδιος έχει πει, δεν είχε φίλους, δεν ενδιαφερόταν κανείς για εκείνον. Αν κανείς δεν του δείξει πως μπορεί να έχει διασημότητα με το να καλυτερεύσει τη ζωή του, ποιο είναι το κίνητρο για να το κάνει, εφόσον δεν καταλαβαίνει ότι αυτοκαταστρέφεται; Πώς πιστεύετε πως θα βρεθούν επίσης τα λεφτά για να βοηθήσεις έναν άνθρωπο; Ιδιωτική κλινική, αναισθησιολόγος, υλικά, φαρμακεία, νοσηλεία. Ποιο είναι το τυράκι που θα δώσουμε σε αυτούς για να βοηθήσουμε έναν άνθρωπο; Και εγώ προωθούσα την παχυσαρκία μου ως φυσιολογική. Λέγομαι Θηρίο, έκανα μουσική ως παχύσαρκος. Το παιδί αυτό το βλέπει ως κάτι φυσιολογικό»

@thiriotattooremoval Απανταω αυτο και τιποτα αλλο οτι και να γραψετε!!! #chrisasmr #chrisasmrmukbang #chrisasmrmukbangfoodnota #chrisasmrmukban #chrisasmrfanpage #mpesfy #fyp #foryoupage #foryou #pov #thirio #chrisasmrr #fy #viral ♬ πρωτότυπος ήχος – Thirio tattoo removal

Ποιος είναι ο Chris ASMR;

Ο Chris ASMR MukBang ξεκίνησε να μοιράζεται βίντεο σε TikTok και YouTube από το 2022. Πριν από αυτό ήταν νοσηλευτής για πέντε χρόνια στην Αγγλία. Ωστόσο, λόγω του κορωνοϊού αναγκάστηκε να επιστρέψει στην Ελλάδα και ξεκίνησε τα βίντεο.

Σε συνεντεύξεις του έχει δηλώσει:

«Εγώ το ξεκίνησα αυτό γιατί και εγώ αυτά έβλεπα σε βίντεο. Σέβομαι τα σχόλια, αλλά δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Από το 2003 μέχρι και τώρα γυμναζόμουν συστηματικά. Τώρα ήθελα να κάνω ένα διάλειμμα. Η διατροφή που κάνω τώρα ξέρω ότι δεν είναι σωστή, αλλά τώρα δεν θέλω να την αλλάξω, θέλω να χαλαρώσω»

@chrisasmrmukbangfoodnota Chicken, Broccoli 🥦 and Baby Potatoes #mukbang ♬ πρωτότυπος ήχος – chrisasmrmukbangfoodnota

@chrisasmrmukbangfoodnota Pizza and Salad 🥗#mukbang ♬ πρωτότυπος ήχος – chrisasmrmukbangfoodnota

Τι είναι το MukBang;

Το MukBang αποτελεί μία τάση της κατανάλωσης φαγητού μπροστά σε ανοιχτή κάμερα. Η λέξη ουσιαστικά αποτελεί μια κορεάτικη συντομογραφία για το «εκπομπή φαγητού». Το εν λόγω trend ξεκίνησε από τη Νότια Κορέα γύρω στο 2014 και πλέον αποτελεί παγκόσμια τάση.

Ο αμερικανικός Νότος και η Βραζιλία ηγούνται της αύξησης των βίντεο MukBang. Συνήθως, ένα βίντεο τέτοιου είδους παρουσιάζει ένα συγκεκριμένο είδος φαγητού, όπως ζυμαρικά ή σούσι, ενώ και ορισμένα fast foods είναι δημοφιλή σε τέτοια βίντεο. Ορισμένοι tiktokers είναι πιο περιπετειώδεις στις επιλογές τους. Για παράδειγμα, ο Zach φαίνεται σε βίντεό του να καταβροχθίζει τηγανητά corn dogs επικαλυμμένα με ένα μείγμα από θρυμματισμένα Hot Cheetos.

Πολλοί φαν των Mukbang βίντεο τα χαρακτηρίζουν σαν Food Porn με κάποιους από τους διασημότερους “βιντεο-φαγάδες” να βγάζουν 10.000 ευρώ τον μήνα.

@chrisasmrmukbangfoodnota Chicken,Salad and Dessert 🍪#mukbang ♬ πρωτότυπος ήχος – chrisasmrmukbangfoodnota

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
19'
0 - 0
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
ΤΕΛ
85 - 83
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
ΗΜ
37 - 32
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;