Θηρίο: «Έκανα γαστρικό μανίκι για να χάσω το βάρος μου - Ήμουν 240 κιλά»
«Ένιωσα να ξαναγεννιέμαι όταν έχασα τα κιλά»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» παραχώρησε ο γνωστός ράπερ Κωνσταντίνος Δρακούλας, ή αλλιώς το «Θηρίο», που αποκάλυψε τη διαδικασία η οποία τον οδήγησε στην απώλεια των κιλών του, αλλά και για την πλαστική στο δέρμα, ενώ αναφέρθηκε και στον λόγο που αποσύρθηκε από τη μουσική.

«Άργησα πάρα πολύ να κάνω το χειρουργείο για το δέρμα. Έκανα γαστρικό μανίκι πριν από 15 – 17 χρόνια για να χάσω το βάρος μου. Ήμουν 240 κιλά. Όλα αυτά τα χρόνια φοβόμουν να ξαναμπώ στο νοσοκομείο. Δεν μου αρέσει αυτή η διαδικασία, ούτε σαν επισκέπτης πάω στα νοσοκομεία. Η πλαστική για το δέρμα ήταν κάτι που έπρεπε να γίνει. Το να χωράς στην καρέκλα, ενώ δεν χωρούσες είναι από μόνο του χαρά, το να βρίσκεις ρούχα ενώ δεν έβρισκες, είναι από μόνο του χαρά. Από εκεί και πέρα, η χαρά ολοκληρώνεται όταν αυτό το πράγμα πάρει και την μορφή που πρέπει. Φορούσες, για παράδειγμα, ένα άσπρο ρούχο ή πιο εφαρμοστό και φαινόταν το περίσσιο δέρμα» περιέγραψε ο μουσικός.

 

 

 

«Ένιωσα να ξαναγεννιέμαι όταν έχασα τα κιλά, όταν παντρεύτηκα και όταν έκανα τα παιδιά μου, όταν έκανα την πλαστική στο δέρμα. Γενικά όλα αυτά είναι για εμένα κινητήριος δύναμη για το αύριο» συμπλήρωσε το «Θηρίο».

«Όλο αυτό το πράγμα το έδειχνα στον κόσμο, όχι για να με λυπηθούν ή να με αγαπήσουν, αλλά επειδή έβλεπα ότι υπάρχει κόσμος που χρειάζεται βοήθεια. Από την άποψη ότι “έλα εδώ, είμαστε το ίδιο, θα σου πω πώς γίνεται”. Η ίδια μου η μητέρα, που ήταν παχύσαρκη για πάρα πολλά χρόνια. Έκανα πρώτα εγώ το χειρουργείο και μετά εκείνη. Tο εκθέτω, λοιπόν, στον κόσμο για να βρουν δύναμη ή αποκούμπι», δήλωσε, επίσης.

«Δεν πιστεύω ότι αν με πει κάποιος χοντρό είναι ρατσιστικό σχόλιο, οι φίλοι μου με φωνάζουν ακόμα χοντρό. Βαριέμαι το politically correct γενικά. Θα πω μόνο ότι και η πολλή αποστείρωση προκαλεί ερεθισμούς», είπε, ενώ σχετικά με την αφαίρεση της λέξης «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις» είπε: «Μακάρι να ζούσε ο Τζίμης Πανούσης να μας πει τη γνώμη του».

Τέλος, το «Θηρίο» δήλωσε για την αποχή του από τη μουσική: «Μου λείπει η σκηνή. Όταν γεννήθηκε ο γιος μου παράτησα τη μουσική, ωστόσο είχα αρχίσει ήδη να φθείρεται αυτό το πράγμα».

 

 

 

 

 

 

Δείτε επίσης:

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;