Νέα αυστηρότερη πολιτική της Meta για τα μηνύματα προς ανηλίκους
Η Meta βάζει τέλος στα μηνύματα από αγνώστους σε Facebook & Instagram.

Mία νέα πολιτική για την προστασία των νεαρών χρηστών ανακοίνωσε η Meta για το Facebook και το Instagram. Σύμφωνα με την επίσημη ανάρτηση της εταιρείας, από εδώ και πέρα το Instagram δεν θα επιτρέπει σε ανήλικους χρήστες να λαμβάνουν απευθείας μηνύματα ή να δέχονται προσκλήσεις για να μπουν σε κάποια ομαδική συνομιλία από κανέναν χρήστη ανεξαρτήτως ηλικίας, με τον οποίο δεν είναι ήδη συνδεδεμένοι ή που δεν τους ακολουθεί. Αντίστοιχα οι ανήλικοι χρήστες του Facebook δεν θα μπορούν να δεχτούν μηνύματα από κανέναν με τον οποίο δεν είναι ήδη φίλοι ή δεν υπάρχει ήδη στην λίστα των τηλεφωνικών τους επαφών.  

Αυτή η νέα ρύθμιση θα εφαρμοστεί σε όλους τους χρήστες κάτω των 16 ετών (ή των 18 ετών σε ορισμένες χώρες). Όλοι οι ανήλικοι που χρησιμοποιούν τις δύο πλατφόρμες θα λάβουν ειδοποίηση για αυτή την αλλαγή και μόνο όσοι έχουν λογαριασμούς υπό την εποπτεία κάποιου γονέα ή κάποιου προστάτη, θα μπορούν κατόπιν άδειας να αλλάξουν αυτή τη ρύθμιση.

Επιπλέον, η Meta σκοπεύει μέσα στη χρονιά να προσθέσει και ένα ακόμα χαρακτηριστικό που δεν θα επιτρέπει σε ανήλικους χρήστες να βλέπουν ανεπιθύμητο ή ακατάλληλο φωτογραφικό περιεχόμενο από χρήστες με τους οποίους είναι ήδη συνδεδεμένοι, ενώ δεν τους αποθαρρύνει από το να στέλνουν οι ίδιοι τέτοιες φωτογραφίες.       

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

27-02-2024

Αγία Παρασκευή Αττικής

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;