Το Instagram δοκιμάζει νέο feed με περιεχόμενο μόνο από χρήστες με «μπλε τικ»
Μία ακόμα προσπάθεια από την Meta για να κάνει τις συνδρομές της πιο δελεαστικές για τους χρήστες.

Ένα νέο feed δοκιμάζει το Instagram, σύμφωνα με ανακοίνωση του επικεφαλής της εφαρμογής, Adam Mosseri. Με τίτλο Meta Verified, το νέο feed που θα εμφανίζεται σαν επιλογή κάτω από τα  «Ό,τι ακολουθείτε» (Following) και το «Αγαπημένα» (Favorites), πατώντας στο «Για εσάς»  (For You), στην πάνω αριστερή γωνία της εφαρμογής, θα περιλαμβάνει αποκλειστικά αναρτήσεις από χρήστες που πληρώνουν συνδρομή για το περιβόητο «μπλε τικ»

«Δοκιμάζουμε αυτή τη επιλογή ως ένα νέο τρόπο ώστε να μπορούν οι χρήστες μας να ανακαλύπτουν πιο εύκολα δημιουργούς και επιχειρήσεις», έγραψε ο κύριος Mosseri.

Στην πράξη όμως αυτή η επιλογή είναι φτιαγμένη για να λειτουργήσει ως «τυράκι», προκειμένου οι δημιουργοί περιεχομένου και οι εταιρείες να έχουν ένα επιπλέον λόγο για να πληρώνουν για τη συνδρομή, που στην Ελλάδα κοστίζει €13,99/μήνα (€16,99/μήνα για συνδρομές μέσω iOS ή Android), κερδίζοντας ένα προνόμιο που θα κάνει τις αναρτήσεις τους πιο ορατές.  

Για την ώρα, ο κύριος Mosseri δεν διευκρίνισε πόσοι χρήστες και σε ποιες χώρες έχουν πρόσβαση σε αυτό το νέο δοκιμαστικό feed, αλλά είναι σίγουρο πως αν το πείραμα αποδειχθεί επιτυχημένο, το επίσημο λανσάρισμά του δεν θα καθυστερήσει πολύ. 

Διαβάστε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;