Τέσσερις ταινίες και τέσσερις σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου
Οι νέες ταινίες και σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Με τις οσκαρικές υποψηφιότητες να έχουν κεντρίσει το ενδιαφέρον με τις εκπλήξεις και τις ηχηρές απουσίες, τα στούντιο και οι streaming πλατφόρμες προσπαθούν να μας αποσπάσουν την προσοχή με αρκετές νέες ταινίες και σειρές. Για την εποχή, οι επιλογές είναι αρκετές. Κάτι που δε συνηθίζεται στα τέλη του Ιανουαρίου.

Σου έχουμε, λοιπόν, τις ταινίες και τις σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Ταινίες

The Holdovers

Ο ελληνικής καταγωγής Alexander Payne επέστρεψε με μία από τις καλύτερες ταινίες της χρονιάς, η οποία είναι υποψήφια για πέντε Όσκαρ  και θεωρείται φαβορί στον Α’ Ανδρικό Ρόλο και στον Β’ Γυναικείο. Μία ατόφια κωμωδία και μία σαν αυτές που δεν γυρίζουν πια. Όσο περίεργο και να ακούγεται, τόσο το ύφος όσο και το στιλ θυμίζει ταινίες του ’70. Τα Χριστούγεννα του 1970, ένας δύστροπος καθηγητής φιλολογίας ενός πρωτοκλασάτου κολεγίου είναι αναγκασμένος να περάσει τις γιορτές στο έρημο σχολείο, παρέα με την Αφροαμερικάνα μαγείρισσά του και έναν ατίθασο έφηβο.

Ferrari

Ο Michael Mann επιστρέφει με μία βιογραφική ταινία από την οποία ξεχωρίζει η Penelope Cruz ως η γυναίκα του Enzo Ferrari. Το 1957 και ένα χρόνο μετά το θάνατο του γιου του, ο Έντζο Φεράρι βρίσκεται μπροστά σε οικογενειακό και επαγγελματικό αδιέξοδο. Απομακρύνεται ολοένα και περισσότερο από τη γυναίκα του, δυσκολεύεται να κρατήσει το μεγάλο μυστικό που γνωρίζει μόνον η ερωμένη του και η αγωνιστική ομάδα της εταιρείας του πρέπει να κερδίσει οπωσδήποτε το απαιτητικό ράλι των Χιλίων Μιλίων.

What Happens Later

Μας έχουν λείψει οι ρομαντικές κομεντί από την μεγάλη οθόνη και η Meg Ryan -μία από τις μεγάλες σταρ του Hollywood που έχτισαν την καριέρα τους μέσα από αυτές τις ταινίες- επιστρέφει στο είδος. Μπορεί να μην είναι και η καλύτερη ρομαντική κομεντί, όμως, μας δείχνει πως ακόμα και σήμερα το είδος δεν έχει “πεθάνει”. Έπειτα από χρόνια, δύο πρώην ερωτικοί σύντροφοι συναντιούνται τυχαία σε ένα αεροδρόμιο, όπου είναι αναγκασμένοι να διανυκτερεύσουν λόγω κακοκαιρίας. Η απρόσμενη επανένωσή τους αφυπνίζει αναμνήσεις και συναισθήματα που έμοιαζαν ξεπερασμένα.

Badland Hunters

Το Netflix για αυτή την εβδομάδα μας φέρνει μία Κορεάτικη ταινία δράσης. Η ταινία αποτελεί σίκουελ της ταινίας του 2023 “Concrete Utopia” στην οποία πρωταγωνιστούν οι Ma Dong-seok, Lee Hee-joon, Lee Jun-young και Roh Jeong-eui.

Σειρές

Griselda

Οι δημιουργοί του “Narcos” επιστρέφουν με μία ακόμα σειρά που αφορά ένα εμβληματικό πρόσωπο των καρτέλ ναρκωτικών. Αυτή τη φορά η ιστορία επικεντρώνεται στην Griselda Blanco -την υποδύεται εξαιρετικά η Sofia Vergara αποδεικνύοντας πως μπορεί να κάνει πολλά περισσότερα από αυτά που πιστεύαμε- την “Νονά” των καρτέλ που κατάφερε να ηγηθεί αυτού στο Μαϊάμι. Μάλιστα, ο Escobar είχε δηλώσει πως ήταν το μόνο πρόσωπο που φοβόταν. Η σειρά είναι, μόλις, έξι επεισόδια και μπορεί να μην αλλάζει τον τρόπο που λέγονται οι ιστορίες, έχει κάτι να πει και είναι τόσο fun που δε θα ξεκολλήσεις μέχρι να την τελειώσεις.

Expats

Η Lulu Wang, που μας χάρισε το εξαιρετικό “The Farewell”, επιστρέφει με μία μίνι σειρά έξι επεισοδίων με την Nicole Kidman στον πρωταγωνιστικό ρόλο. Η σειρά σε τοποθετεί στο Χονγκ Κονγκ το 2014 και ακολουθεί τρεις Αμερικανίδες, τις οποίες υποδύονται οι Nicole Kidman, Sarayu Blue και Ji-young Yoo, των οποίων οι ζωές διασταυρώνονται μετά από μια τραγωδία, και εξερευνά τις ασαφείς γραμμές μεταξύ θυμάτων και ενοχής.

Masters of the Air

Με παραγωγούς τους Steven Spielberg, Tom Hanks και Gary Goetzman, η νέα σειρά του Apple TV+ είναι μια τηλεοπτική μεταφορά του ομώνυμου βιβλίου του Donald L. Miller. Βασισμένη στις δοκιμασίες της 100ης Ομάδας Βομβών, μιας μονάδας της Πολεμικής Αεροπορίας των ΗΠΑ στον Β’ Παγκοσμίο Πόλεμο, η μίνι σειρά ακολουθεί τις πολλές τολμηρές και επικίνδυνες αποστολές που πραγματοποιεί η ομάδα πάνω από τη Ναζιστική Γερμανία. Η σειρά έχει ένα all-star καστ που περιλαμβάνει τους Austin Butler, Callum Turner, Anthony Boyle και Nate Mann.

Masters of the Universe: Revolution

Το Netflix μας φέρνει ακόμα μία σειρά animation που αποτελεί spin-off του “Revelation”. Η σειρά αποτελεί συνέχεια των γεγονότων που είδαμε στα επεισόδια εκείνης της σειράς. Οι φανς του He-Man δε θα θέλουν να χάσουν τη συνέχεια.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;