Δέκα ανάλαφρες ρομαντικές κομεντί για ένα χαλαρό movie night
Μία λίστα με υπέροχες ρομαντικές κομεντί που υπόσχονται να... «κλέψουν» την καρδιά σου!

Ο χειμώνας έχει μπει για τα καλά, η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου απέχει λίγες εβδομάδες. Έτσι, όλοι και όλες ετοιμαζόμαστε να «βομβαρδιστούμε» από διαφημίσεις με σοκολατάκια, λουλούδια, καρδιές και όλα τα συναφή.

Η ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου είναι σίγουρα μία από τις πιο ρομαντικές της χρονιάς, ενώ η περίοδος «βομβαρδισμού» ξεκινάει λίγο… πιο νωρίς! Αν λοιπόν θέλεις να το «ζήσεις» κινηματογραφικά ή αν απλώς ψάχνεις μία ταινία με ρομάντσο, ωραίους διαλόγους και λίγο γέλιο, τότε σε έχουμε φτιάξει

Φτιάξαμε μία λίστα με δέκα ρομαντικές κομεντί, εκ των οποίων κάποιες είναι all time classic και κάποιες πιο νέες, αλλά όλες είναι πολύ ωραίες. Σαν bonus είναι το γεγονός πως φροντίσαμε να σε «ταξιδέψουμε» όχι μόνο στην «χώρα του έρωτα» και του γέλιου, αλλά και σε άλλες χώρες γενικά.

Για αυτό τον λόγο στην παρακάτω λίστα δεν θα βρεις μόνο αγγλικές ταινίες. Αντιθέτως, υπάρχει ποικιλία, ώστε να μην βαρεθείς ούτε λεπτό!

Enjoy!

1. Το Ημερολόγιο της Μπριτζετ Τζόουνς

Υπόθεση:  Η Μπρίτζετ Τζόουνς είναι μια μέση 30ρα γυναίκα που παλεύει ενάντια στην ηλικία της, το βάρος της, την ερωτική της ζωή και γενικώς τις ατέλειες της. Την Πρωτοχρονιά, η Μπρίτζετ αποφασίζει να πάρει τον έλεγχο της ζωής της και να αρχίσει να κρατάει ημερολόγιο στο οποίο πάντα θα γράφει όλη την αλήθεια, όπου βλέπουμε όλες τις κωμικές καταστάσεις στην πολυτάραχη ζωή της.

Όλα αρχίζουν όταν ο τρομερός γυναικάς προϊστάμενος της αρχίζει να την φλετάρει, ενώ στην φασούλα προστίθενται οι εκκεντρικοί φίλοι της και ο μεγαλοδικηγόρος Μαρκ Ντάρσυ, το δεύτερό της φλερτ. Ποιον θα επιλέξει η Μπρίτζετ;

Αν έχεις μάλιστα όρεξη για ένα movie marathon με πραγματικά ανάλαφρες ρομαντικές ιστορίες με γερή «δόση» χιούμορ, μπορείς να δεις και τις τρεις ταινίες της Bridget Jones.

2. Look Both Ways

Υπόθεση: Τη βραδιά της αποφοίτησής της από τη σχολή, η ζωή της Ναταλί χωρίζεται σε δύο παράλληλες πραγματικότητες, αφού κάνει ένα τεστ εγκυμοσύνης. Τι θα φέρει η ζωή κι ο έρωτας;

3. Notting Hill

Υπόθεση: Η διασημότερη σταρ του Χόλιγουντ γνωρίζεται τυχαία μ’ ένα Λονδρέζο βιβλιοπώλη. Όταν όμως η φιλία τους αρχίζει να μετατρέπεται σε ρομαντικό φλερτ, ανακύπτουν όλα εκείνα τα προβλήματα που χωρίζουν έναν κοινό θνητό από μια… θεά της σόου μπίζνες.

4. Marry Me

Υπόθεση: Η Κατ Βαλντέζ, που την υποδύεται η Jennifer Lopezείναι το ήμισυ του πιο σέξι ζευγαριού διασημοτήτων στον κόσμο, μαζί με τον πετυχημένο σταρ της μουσικής Μπαστιάν, τον οποίο υποδύεται ο Maluma στην πρώτη του εμφάνιση στην μεγάλη οθόνη. Όσο το ντουέτο της Κατ και του Μπαστιάν, με τίτλο «Marry Me» σκαρφαλώνει στην κορυφή των chart, το ζευγάρι σχεδιάζει να παντρευτεί ζωντανά μπροστά στο κοινό του σε μια τελετή που θα μεταδοθεί σε όλες τις ψηφιακές πλατφόρμες.

Από την άλλη πλευρά ο διαζευγμένος καθηγητής μαθηματικών Τσάρλι Γκίλπερτ, που τον υποδύεται ο Owen Wilson, έχει βρεθεί στην συναυλία εξαιτίας της κόρης του και της καλύτερής του φίλης. Όταν η Κατ μαθαίνει, λίγο πριν την τελετή γάμου ότι ο Μπαστιάν την απατά με την βοηθό της, η ζωή της παίρνει την κάτω βόλτα καθώς παθαίνει κρίση πανικού πάνω στη σκηνή. Αμφισβητεί τον έρωτα, την αλήθεια και την αφοσίωση. Καθώς ο κόσμος της καταστρέφεται, ρίχνει τα μάτια της σε έναν ξένο ανάμεσα στο πλήθος.

Αν αυτό που γνωρίζεις σε έχει απογοητεύει, τότε ίσως το άγνωστο να είναι η απάντηση. Έτσι λοιπόν, σε μια στιγμή εμπνευσμένης τρέλας, η Κατ αποφασίζει να παντρευτεί τον Τσάρλι. Αυτό που ξεκινάει σαν αυθόρμητη αντίδραση, εξελίσσεται σε ένα απρόσμενο έρωτα. Όσο τα πάντα παλεύουν για να τους χωρίσουν, το μεγάλο ερώτημα που προκύπτει είναι το εξής: Μπορούν δυο άνθρωποι από τόσο διαφορετικούς κόσμους να γεφυρώσουν την απόσταση και να συνυπάρξουν σε έναν, νέο δικό τους κόσμο;

5. Το μικρό βιβλιοπωλείο στο Παρίσι

Υπόθεση:  O Βιντσένζο, μοιράζεται τη ζωή του μεταξύ του βιβλιοπωλείου του και της κόρης του, που ζει απομονωμένη σε ένα δωμάτιο μετά από ένα τραγικό ατύχημα. Όλα αλλάζουν στη ζωή του, όταν εμφανίζεται στο βιβλιοπωλείο του η πληθωρική, εκκεντρική και πανέμορφη Γιολάντ. Γοητευμένος από την ενέργειά της, θα αρχίσει και πάλι να νιώθει να του χτυπάει ο έρωτας την πόρτα και ταυτόχρονα να αναθεωρεί την μέχρι τώρα μελαγχολική ζωή του. Γεμάτη καταπιεσμένα συναισθήματα και μεταξύ ονείρου και πραγματικότητας, αναδύεται μια ιστορία ανεκπλήρωτου πάθους.

6. Σπίτι μου ή σπίτι σου;

Υπόθεση: Η Ντέμπι και ο Πίτερ είναι κολλητοί, αλλά εκ διαμέτρου αντίθετοι χαρακτήρες. Εκείνη αποζητά τη ρουτίνα με τον γιο της στο Λος Άντζελες, ενώ εκείνος απολαμβάνει τις αλλαγές στη Νέα Υόρκη. Όταν, όμως, ανταλλάσσουν σπίτια και ζωές για μία εβδομάδα, ανακαλύπτουν ότι αυτό που πιστεύουν ότι θέλουν ίσως να μην είναι αυτό που χρειάζονται πραγματικά.

7. Οι τακτικές του έρωτα

Υπόθεση:  Ένας διαφημιστής και μια σχεδιάστρια-blogger που δεν πιστεύουν στον έρωτα βάζουν στοίχημα να κάνουν ο ένας τον άλλον να τον ερωτευτεί παράφορα – με ασυνήθιστες τακτικές.

8. Τραπέζι για τέσσερις

Υπόθεση: Σε αυτήν την αισθηματική κομεντί που θίγει την έννοια της αδελφής ψυχής, παράλληλες ιστορίες παρουσιάζουν τέσσερις σινγκλ φίλους που κάνουν διάφορους συνδυασμούς σχέσεων.

9. Έρωτας με το πρώτο φιλί

Υπόθεση: Ο Χαβιέρ μπορεί να δει το μέλλον… και τελικά μαθαίνει ποιος είναι ο έρωτας της ζωής του. Υπάρχει μόνο ένα πρόβλημα: είναι η κοπέλα του καλύτερού του φίλου.

10. Ξεναγός στον έρωτα

Υπόθεση: Μια Αμερικανίδα ταξιδιωτική σύμβουλος πηγαίνει για δουλειά στο Βιετνάμ, όπου ένας ξεναγός με ελεύθερο πνεύμα τη βοηθά να δει την όμορφη και περιπετειώδη πλευρά της ζωής.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;