Τριαντάφυλλος: «Αυτό το ρεπορτάζ που λες τώρα δημόσια σηκώνει μήνυση»
Ο Τριαντάφυλλος μίλησε σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για την υπόθεση της φοροδιαφυγής με τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι.

Ο Τριαντάφυλλος μίλησε σε τηλεφωνική σύνδεση στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά για την υπόθεση της φοροδιαφυγής με τον γάμο της Ελίζαμπεθ Ελέτσι και του Νεκτάριου Λεμονίδη. Κατά τη διάρκεια της κουβέντας επικράτησε μία μικρή ένταση με τον Άγγελο Βουράκη.

«Αυτό το ρεπορτάζ που λες τώρα δημόσια σηκώνει μήνυση» είπε εκνευρισμένος ο Τριαντάφυλλος, με τον Άγγελο Βουράκη να απαντά για το σχετικό ρεπορτάζ: «Εγώ σου μεταφέρω πολύ γλυκά τι λέει το ρεπορτάζ και περιμένω να μας πεις και εσύ την απάντησή σου».

«Ήθελα να περάσω μια μέρα με τον γιο μου, με πρήξατε στα τηλέφωνα όλοι γι’ αυτό τον γάμο. Αντί να σας γράψω, βγαίνω και σας μιλάω. Άλλα δηλώναμε το 2019 και το 2018 φιλαράκι μου γλυκό, γιατί τότε δεν ήμουν όνομα μεγάλο ήμουν ένα τίποτα, άλλα. το 2020 και άλλα σήμερα» απάντησε ο Τριαντάφυλλος με τον Άγγελο Βουράκη να συνεχίζει ενοχλημένος «να σε παρακαλέσω τα “αδελφάκι μου”, “αγοράκι μου” και όλα αυτά να μην τα χρησιμοποιείς. Όσα είπα εγώ τα λέει τα ρεπορτάζ».

«Πριν ένα μήνα ήμουν εκεί, έκατσα δίπλα σου, μου έδωσες τηλέφωνό σου και μου είπες: πάρε το τηλέφωνό μου αδελφάκι μου. Για αυτό σε λέω αδελφάκι μου λοιπόν. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι τις χρονιές που δεν δουλεύαμε ήταν λογικό να δηλώναμε μικρά ποσά. Μετά το Survivor πήραμε λεφτά, γίναμε ονόματα και συνεχίζουμε» είπε ο Τριαντάφυλλος.

 

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Βουλιαγμένη Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
12'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
12'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;