Ελίζαμπεθ Ελέτσι: Η απάντησή της για το όργιο φοροδιαφυγής στον γάμο της
«Είναι δυνατόν να πληρώσω τόσα χρήματα για ένα γάμο με τόσες γνωριμίες;»

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι έδωσε τη δική της απάντηση για το πάρτι φοροδιαφυγής που έγινε στον πολυτελή της γάμο και προκάλεσε -μετά από αναρτήσεις στα social media-, την ενεργοποίηση των ελεγκτών της ΑΑΔΕ.

Νωρίτερα σήμερα έγινε viral η είδηση ότι οι ελεγκτές της ΑΑΔΕ εντόπισαν μια πολύ μεγάλη υπόθεση φοροδιαφυγής σε γάμο μέσω social media, που ενεργοποίησε το ειδικό λογισμικό και την ομάδα ελεγκτών της ΑΑΔΕ. Ο γάμος αυτός όπως αποκαλύφθηκε ήταν της πρώην παίκτριας Survivor Ελίζαμπεθ Ελέτσι με τον Νεκτάριο Λεμονίδη.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Elizabeth Elechi Lemonidou (@elizabethelechi_)

«Είναι δυνατόν να πληρώσω τόσα χρήματα για ένα γάμο με τόσες γνωριμίες; Είναι όλα ανταποδοτικά, από τις γνωριμίες που έχω» δήλωσε η ίδια μιλώντας στο Πρώτο Θέμα.

«Όλοι όταν έμαθαν για τον γάμο μου ήθελαν να συνεργαστούν μαζί μου για διαφημιστικούς λόγους. Θα φαίνονταν και αυτοί μέσα από τον γάμο. Η τούρτα για παράδειγμα ήταν διαφημιστικό και ήταν από φελιζόλ, η μεγάλη η τρίμετρη. Ο Τριαντάφυλλος είναι κολλητός μου. Έχουμε περάσει μαζί ένα Survivor, θα μου έπαιρνε λεφτά;» είπε αποκαλύπτοντας μόνη της τον τραγουδιστή που σύμφωνα με τα στοιχεία της ΑΑΔΕ τραγούδησε στο πάρτι του γάμου και δεν διαβίβασε μέσω του myDATA τιμολόγιο για τη συγκεκριμένη εμφάνιση. Επιπλέον, βρέθηκε, τα προηγούμενα χρόνια να δηλώνει εισοδήματα της τάξης των 10.000 ευρώ, όταν, στην προσωπική του σελίδα στο facebook, υπάρχει πλήθος εμφανίσεών του σε νυχτερινά κέντρα σε όλη την Ελλάδα.

Η Ελίζαμπεθ Ελέτσι πρόσθεσε στο Πρώτο Θέμα ότι «Ο ίδιος (Ο Τριαντάφυλλος) προθυμοποιήθηκε να τραγουδήσει αφιλοκερδώς στον γάμο. Μπορεί να είπα ότι ο γάμος κοστίζει γύρω στις 50.000 ευρώ, αλλά δεν πληρώθηκαν αυτά τα λεφτά. Δόθηκαν από ανθρώπους που είναι φίλοι και ήθελαν να προμοτάρουν την δουλειά τους μέσα από μένα. Το Faidra Colllection που έδωσε τα νυφικά, ήταν ξεκάθαρα για διαφημιστικούς λόγους. Η wedding planer ήταν κι αυτή δωρεάν. Ο γάμος μου δεν κόστισε γιατί ήμουν εγώ. Τους διαφήμισα όλους μέσα από τα stories μου. Έχω να το ζήσω αυτό από το Survivor».

Σε άλλη δήλωσή της στο newsit διευκρίνισε δε, ότι ούτε ο σύζυγός της ούτε εκείνη έχει κάποια ενημέρωση για οικονομικό έλεγχο στον γάμο της. «Δεν έχουμε καμία ενημέρωση πληροφόρηση ή ενόχληση από καμία υπηρεσία σχετικά με οικονομικό έλεγχο για τον γάμο μας. Ο σύζυγός μου ενημερώθηκε από εσάς, δεν γνώριζε απολύτως τίποτα. Όλα έχουνε γίνει απολύτως νόμιμα με παραστατικά για ανταποδοτική διαφήμιση. Όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που υπήρξαν κατά τη διάρκεια του γάμου και της τελετής και της δεξίωσης έχουν ανταποδοτική προβολή μέσα από τα social media μου και τις εκπομπές που προέβαλαν το γάμο. Δεν ξέρω ποιος και γιατί θέλει να μου αμαυρώσει την ωραιότερη ημέρα της ζωής μου».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;