Σπύρος Μπιμπίλας: «Ο Πάνος Βλάχος είναι εξαιρετικό παιδί και αν είπε και μια κουβέντα παραπάνω δεν έγινε και κάτι»
Σπύρος Μπιμπίλας: «Πάρα πολλές φορές έχω έρθει σε δύσκολη θέση με δημοσιογράφους. Πρέπει να υπάρχει μία συνεννόηση»

Στις κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών μίλησε ο Σπύρος Μπιμπίλας. Τον γνωστό ηθοποιό, πρόεδρο του ΣΕΗ και βουλευτή της Πλεύσης Ελευθερίας συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία σε βραδινή του έξοδο, όπου τον ρώτησαν για τον σάλο που προκάλεσαν τα σχόλια του Πάνου Βλάχου προς τους δημοσιογράφους.

«Μην το κάνουμε και τόσο θέμα. Ο Πάνος είναι ένα εξαιρετικό παιδί, αν είπε και μια κουβέντα παραπάνω, δεν έγινε και κάτι. Ήταν σε μία βραδιά που ήταν όλη δική του, οπότε δικαιούται να πει και κάτι», δήλωσε αρχικά ο Σπύρος Μπιμπίλας.

«Δεν είναι θέμα αυτό για να το συζητήσουμε, μη με βάζετε σε τέτοιο τριπάκι, δεν θα απαντήσω. Εγώ σας είμαι ευγενικός; Σέβομαι τη δουλειά σας», επισήμανε ο ηθοποιός, όταν του ζητήθηκε να επεκταθεί περαιτέρω επί του θέματος.

«Πάρα πολλές φορές έχω έρθει σε δύσκολη θέση με δημοσιογράφους. Πρέπει να υπάρχει μία συνεννόηση, οι ερωτήσεις να μην είναι επιθετικές και να μη ζητάτε να σχολιάσουμε σχόλια άλλων. Είναι ένα γαϊτανάκι», απαντά σε σχετική ερώτηση ο Σπύρος Μπιμπίλας αμέσως μετά.

«Ένας άνθρωπος μέσα στη συναισθηματική του φόρτιση μπορεί να χρησιμοποιήσει και μία λάθος λέξη κάποια φορά. Έχουν γίνει τόσα και τόσα», καταλήγει στις δηλώσεις του ο Σπύρος Μπιμπίλας.

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
09 Μαϊ. 2024
Ολυ
22:00
-
Ast
09 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Oly

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;