«Brat Pack»: Τα μέλη της διάσημης παρέας συναντιούνται ξανά για τις ανάγκες ντοκιμαντέρ
Το ντοκιμαντέρ «Brats» θα παρακολουθεί την προέλευση, την ιστορία και τον αντίκτυπο της παρέας ηθοποιών από τις αρχές της δεκαετίας του '80 έως σήμερα

Η «Brat Pack», η διάσημη τη δεκαετία του 1980 ομάδα ηθοποιών που συμμετείχε σε δημοφιλείς ταινίες είναι το θέμα νέου ντοκιμαντέρ παραγωγής των ABC News Studios.

Το ντοκιμαντέρ «Brats» μεγάλου μήκους σε σενάριο και σκηνοθεσία του μέλους της «Brat Pack», Άντριου (Pretty in Pink, St. Elmo’s Fire, Weekend at Bernie’s) θα παρακολουθεί την προέλευση, την ιστορία και τον αντίκτυπο της παρέας ηθοποιών από τις αρχές της δεκαετίας του ’80 έως σήμερα και θα περιγράφει λεπτομερώς τις εμπειρίες των πρωταγωνιστών και των σκηνοθετών, οι οποίοι συνεργάστηκαν στις ταινίες.

Εκτός από τον Άντριου ΜακΚάρθι, πολλά μέλη της «Brat Pack» θα εμφανιστούν στο ντοκιμαντέρ, οι Ρομπ Λόου, Εμίλιο Εστέβεζ, Ντέμι Μουρ, Τίμοθι Χάτον, Λία Τόμσον, Άλι Σίντι, Τζον Κράιερ.

Επίσης θα συμμετάσχουν σεναριογράφοι, σκηνοθέτες και το προσωπικό παραγωγής της εποχής.

«Η “Brat Pack” έχει ρίξει σκιά στη ζωή και την καριέρα μου» είπε ο ΜακΚάρθι σε δήλωσή του. «Μετά από όλα αυτά τα χρόνια, ήμουν περίεργος να δω πώς είχε επηρεάσει τους συναδέλφους μου μέλη της. Αυτό που βρήκα ήταν εκπληκτικό – και λυτρωτικό».

Το ντοκιμαντέρ βασίζεται στα απομνημονεύματα του ΜακΚάρθι του 2021 που περιστρέφονταν σε μεγάλο βαθμό γύρω από την εμπειρία του με την ομάδα ηθοποιών και φίλων με τίτλο «Brat: An ’80s Story».

Πέρυσι, η Άλι Σίντι είπε σε συνέντευξή της θα συμμετάσχει στο ντοκιμαντέρ, τονίζοντας ότι ενώ αρχικά ήταν διστακτική, συμφώνησε μόλις άκουσε ότι θα έπαιρνε μέρος ο Εμίλιο Εστέβεζ.

Το «Brats» είναι συμπαραγωγή των ABC News Studios, Neon και Network Entertainment και θα είναι διαθέσιμο στο Hulu εντός του 2024.

Σε ανάρτησή του στο Instagram, ο Άντριου ΜακΚάρθι δήλωσε ήταν «μια καταπληκτική εμπειρία» η συνάντησή του με τόσους πολλούς συναδέλφoυς του από την παρέα.

Ο ΜακΚάρθι στο ντοκιμαντέρ συζητά με τον Ντέιβιντ Μπλουμ, τον συντάκτη του New York Magazine που δημιούργησε το παρατσούκλι της διάσημης ομάδας, «Brat Pack» το 1985.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;