Bon Jovi: «Έρχεται» ντοκιμαντέρ για το θρυλικό ροκ συγκρότημα
Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story» θα αποτελείται από τέσσερα μέρη.

Ντοκιμαντέρ με τη ζωή και την καριέρα του θρυλικού ροκ συγκροτήματος Bon Jovi αναμένεται να κάνει πρεμιέρα στις 26 Απριλίου στο Hulu.

Το ντοκιμαντέρ με τίτλο «Thank You, Goodnight: The Bon Jovi Story» θα αποτελείται από τέσσερα μέρη και η πρεμιέρα αναμένεται στις 26 Απριλίου στις ΗΠΑ, ενώ αργότερα θα μεταδοθεί από το Disney+ σε όλο τον υπόλοιπο κόσμο και στη Λατινική Αμερική στο Star+ μέσα στο 2024. Το ντοκιμαντέρ είναι σε σκηνοθεσία του Γκόθαμ Τσόπρα και είναι η πρώτη φορά που θα περιλαμβάνει όλα τα μέλη, πρώην και νυν, των Bon Jovi.

Το ντοκιμαντέρ αναμένεται να αναδείξει προσωπικά πλάνα τεσσάρων δεκαετιών, φωτογραφίες που δεν έχουν παρουσιαστεί ξανά αλλά και ιστορίες που δεν έχουν ειπωθεί ποτέ πριν. «Όσο συναρπαστική κι αν είναι η ιστορία ενός μοναδικού ταλέντου, είναι ακόμα πιο σπάνιο ένας θρύλος όπως ο Jon Bon Jovi να επιτρέπει στον κόσμο να δει τις στιγμές που είναι πιο ευάλωτος, ενώ τις ζει ακόμα. Σαράντα χρόνια προσωπικών βίντεο, ακυκλοφόρητα πρώιμα demo, πρωτότυποι στίχοι και φωτογραφίες που δεν έχετε ξαναδεί καταγράφουν το ταξίδι από τα κλαμπ του Jersey Shore στις μεγαλύτερες σκηνές του πλανήτη», αναφέρει χαρακτηριστικά η περιγραφή του ντοκιμαντέρ.

Οι λάτρεις των Bon Jovi θα έχουν την ευκαιρία να βιώσουν και πάλι τους θριάμβους, τις αποτυχίες, τις μεγαλύτερες επιτυχίες αλλά και τις μεγαλύτερες απογοητεύσεις του διάσημου συγκροτήματος που άφησε εποχή. Υπενθυμίζεται ότι τον Νοέμβριο επέστρεψαν με νέο τραγούδι λόγω Χριστουγέννων, το «Christmas Isn’t Christmas» και ήταν το πρώτο τους μετά από τρία χρόνια απουσίας.

Λίγο αργότερα ο κιθαρίστας του συγκροτήματος Ρίτσι Σαμπόρα ανακοίνωσε πως «ήρθε η ώρα» να οργανωθεί μια επανένωση εγκαίρως για την 40η επέτειο του συγκροτήματος. «Ήρθε η ώρα να το κάνουμε. Είναι η 40η επέτειος μας, αλλά νιώθω νεότερος από ποτέ» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Με πληροφορίες από ΑΠΕ – ΜΠΕ

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;