Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Τα τρέιλερ από ταινίες και σειρές που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Με την οσκαρική σεζόν να έχει ξεκινήσει για τα καλά με τις πρώτες τηλεοπτικές τελετές απονομής να έχουν πραγματοποιηθεί ήδη και τις υποψηφιότητες για τα Όσκαρ 2024 να ανακοινώνονται σε μερικές ημέρες, τα στούντιο να έχουν ξεκινήσει ξανά τις προωθητικές καμπάνιες για τις ταινίες που αναμένεται να κερδίσουν υποψηφιότητες, ενώ παράλληλα βλέπουμε και πολλά τρέιλερ από ταινίες που θα δούμε μέσα στο 2024 καθώς και επερχόμενες σειρές.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τα καλύτερα τρέιλερ από σειρές και ταινίες που είδαμε μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε.

Ταινίες

Spaceman

Η συνεργασία του Adam Sandler συνεχίζεται με μία ταινία επιστημονικής φαντασίας. Ο ηθοποιός θα συναντήσει μία διαστημική αράχνη σε μία ταινία που φαίνεται να είναι για όλη την οικογένεια…

This is Me… Now

Τον Φεβρουάριο η Jennifer Lopez θα κυκλοφορήσει το νέο της προσωπικό άλμπουμ -ένα κάποιο σίκουελ του άλμπουμ της “This is Me… Then” του 2002- μαζί με μία ημι-αυτοβιογραφική ταινία. Το τρέιλερ είναι άκρως εντυπωσιακό και βρίσκει την σταρ να κάνει χιούμορ με την εικόνα και την προσωπική της ζωή. Για να δούμε αν θα είναι τόσο καλή, όσο υπόσχεται το τρέιλερ…

Problemista

Η Tilda Swinton πρωταγωνιστεί σε μία νέα σουρεαλιστική κωμωδία για το Αμερικάνικο Όνειρο.

Bleeding Love

Ο Ewan McGregor συμπρωταγωνιστεί με την κόρη του σε μία νέα ταινία. Η νέα ταινία ακολουθεί την ιστορία ενός πατέρα και μιας κόρης σε ένα οδικό ταξίδι στη Σάντα Φε, όπου έρχονται αντιμέτωποι με ζητήματα από το παρελθόν τους, συμπεριλαμβανομένου ενός ιστορικού εθισμού που απειλεί τον δεσμό τους.

Σειρές

The Gentlemen

Ο Guy Ritchie μεταφέρει τηλεοπτικά μία από τις πιο πρόσφατες κινηματογραφικές επιτυχίες του. Η σειρά θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix και θα πρωταγωνιστεί ο Theo James.

The New Look

Το Apple TV+ μας φέρνει ακόμα μία σειρά που φαίνεται να προκαλέσει κάποιο ντόρο. Ο Μπεν Μέντελσον παίζει τον ρόλο του Κριστιάν Ντιόρ και η Juliette Binoche θα υποδυθεί την Coco Channel.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
30 Απρ. 2024
Μπά
FT
2 - 2
Ρεά
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;