Χάρης Κωστόπουλος: Η τελευταία συνέντευξη του τραγουδιστή - Τι δήλωνε τότε
Η τελευταία συνέντευξη του τραγουδιστή Χάρη Κωστόπουλου που έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 60 ετών τα ξημερώματα του Σαββάτου, 20 Ιανουαρίου.

Σε ηλικία 60 ετών έφυγε από τη ζωή ξημερώματα του Σαββάτου (20/1) ο γνωστός τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος. Ο γνωστός λαϊκός τραγουδιστής νοσηλευόταν το τελευταίο διάστημα στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ιδιωτικού θεραπευτηρίου, δίνοντας γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Στην τελευταία του τηλεοπτική συνέντευξη τον Οκτώβριο του 2022, ο Χάρης Κωστόπουλος είχε μιλήσει στην κάμερα της εκπομπής «Ποιος είναι πρωινιάτικα» και τη δημοσιογράφο Νάντια Ρηγάτου.

Μεταξύ άλλων, ο γνωστός τραγουδιστής είχε δηλώσει στην εκπομπή του OPEN

«Έχει τύχει να με βρίσει επάνω στην πίστα ένας θαμώνας, τον έβρισα κι εγώ. Γίνονται πολλά με το ποτό. Είμαι παντρεμένος 34-35 χρόνια. Πρέπει να δώσεις δικαιώματα για να γίνουν πράγματα, στο θέμα της οικογένειας υπήρχε πάντα ένας τοίχος»

Αμέσως μετά, ο Χάρης Κωστόπουλος είχε αποκαλύψει:

«Μου είχε τύχει να έρθει κοπέλα στο καμαρίνι, έβγαλε το εσώρουχό της και μου ζήτησε να της υπογράψω εκεί πάνω. Και η σύζυγός μου ήταν μέσα στο καμαρίνι»

Μάλιστα, ο Χάρης Κωστόπουλος είχε παραδεχθεί:

«Όταν πηγαίνω σε ένα μαγαζί και είμαι το πρώτο όνομα, επειδή έχω τα περισσότερα σουξέ, δεν θα μειώσω τον δεύτερο. Θα τον έχω ισάξια μαζί μου, ίδιο μέγεθος φωτογραφία. Έχω χαλάσει σχήμα πριν ξεκινήσει, γιατί το άλλο όνομα μου είχε πει πώς θα βγαίνω και τι θα λέω. Του είπα: χάρηκα πολύ, σ’ αγαπώ σ’ εκτιμώ αλλά φεύγω»

Ο Χάρης Κωστόπουλος είχε μιλήσει και για τις νέες φωνές της ελληνικής μουσικής σκηνής και είχε δηλώσει χαρακτηριστικά:

«Από τους νέους τραγουδιστές πιστεύω πολύ τον Νίκο Βέρτη, θα έχει διάρκεια. Ο Οικονομόπουλος είναι πολύ καλός. Ο Αργυρός είναι καλός τραγουδιστής απλώς πρέπει να κλείσει λίγο τα αυτιά του, να μην ακούει τόσο πολύ τον Αντώνη Ρέμο»

 

Διάβασε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
13'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
13'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;