Χάρης Κωστόπουλος: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός τραγουδιστής
Χάρης Κωστόπουλος: Έφυγε από τη ζωή ο γνωστός τραγουδιστής ξημερώματα του Σαββάτου

Την τελευταία του πνοή άφησε τα ξημερώματα του Σαββάτου ο τραγουδιστής Χάρης Κωστόπουλος.

Η οικογένεια του τραγουδιστή ανακοίνωσε με ανάρτηση στον λογαριασμό του στο Facebook πως ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα του Σαββάτου. Στη σχετική ανάρτηση αναφέρουν τα εξής:

«Με μεγάλη θλίψη σας ανακοινώνουμε ότι ο αγαπημένος μας πατέρας και σύζυγος Χάρης άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα μετά από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο.

Θα ενημερώσουμε σύντομα για το πότε και που θα λάβει χώρα η κηδεία, ούτως ώστε να αποχαιρετήσουμε όλοι μαζί τον Χάρη μας.
Ζητάμε την κατανόηση και το σεβασμό αυτή τη στιγμή στο πένθος που βιώνουμε.

Θα θέλαμε να εκφράσουμε τις ευχαριστίες μας στους γιατρούς και το νοσηλευτικό προσωπικό του Metropolitan για τις προσπάθειες τους σε όλη αυτή την διαδρομή.

Χρήστος, Ραφαήλ, Βιβή»

Ο Χάρης Κωστόπουλος γεννήθηκε στην Αριδαία της Μακεδονίας στις 16 Μαρτίου 1964. Καταγόταν από μουσική οικογένεια και είχε δύο αδέλφια, τον Αλέξη, ο οποίος είναι οργανοπαίχτης μπουζουκιού, και τον Δημήτρη, ο οποίος ασχολείται επίσης με τη μουσική παίζοντας πιάνο και τραγουδά.

Ο γνωστός τραγουδιστής ξεκίνησε την καριέρα του ως οργανοπαίχτης μπουζουκιού σε ηλικία μόλις 11 ετών σε διάφορα κέντρα διασκέδασης σε πόλεις της Μακεδονίας όπως η Έδεσσα και η Βέροια. Σε σχετικά νεαρή ηλικία ασχολήθηκε με τη σύνθεση τραγουδιών. Είχε γράψει στίχους και μουσική σε σημαντικούς Έλληνες καλλιτέχνες όπως τους Βασίλη Καρρά, Μαίρη Βάσσου, Μάκη Χριστοδουλόπουλο, Σταμάτη Γονίδη, Ζαφείρη Μελά, Λευτέρη Πανταζή, Χαρά Βέρρα και Αντύπα.

Το 1986 κυκλοφόρησε το πρώτο του προσωπικό άλμπουμ με τίτλο «Όλα για σένα». Το άλμπουμ ήταν μεγάλη επιτυχία και τον καθιέρωσε. Έκτοτε κυκλοφόρησε 23 δίσκους.

Διάβασε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;