Θανάσης Αλευράς: «Πάσχω από αυτοάνοσο που με έφερε σε μεγάλη αμηχανία σε περιόδους»
Ο Θανάσης Αλευράς σε μία εξομολόγηση για το αυτοάνοσο νόσημα που τον ταλαιπωρεί.

Ο Θανάσης Αλευράς παραχώρησε μία αποκαλυπτική συνέντευξη στη Νίκη Λυμπεράκη στο νέο επεισόδιο της εκπομπής «Μεγάλη εικόνα», το οποίο προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης (18/1) στο MEGA. Μεταξύ άλλων ο αγαπημένος ηθοποιός μίλησε με ειλικρίνεια για το αυτοάνοσο νόσημα, το οποίο τα τελευταία χρόνια έχει σε ήπια, όπως διευκρίνισε, μορφή εκδήλωσης.

Συγκεκριμένα, ο Θανάσης Αλευράς μιλώντας για το αυτοάνοσό του είπε:

«Έχω μιλήσει για το δικό μου αυτοάνοσο, ναι, την ψωρίαση που με ταλαιπωρεί αρκετά χρόνια. Φαίνεται, είναι πάνω στο δέρμα σου. Μπορεί δηλαδή να ντρέπεσαι να εκθέσεις το σώμα σου, μπορεί να πονάνε τα κόκκαλα ή οι αρθρώσεις σου και να έχεις αφόρητους πόνους. Ευτυχώς εγώ έχω μια πολύ πιο ήπια μορφή, η οποία όμως σε περιόδους με έχει φέρει σε μεγάλη αμηχανία».

«Μου έχει φέρει όμως και μια μεγάλη σκέψη όσον αφορά στο τι έκανα εγώ και τρέλανα τα κύτταρα μου. Όλες αυτές οι ασθένειες είναι ψυχογενείς. Νομίζω ότι ασθενούμε, νοσούμε, όταν κάτι δεν κάνουμε καλά ή δεν είναι κάτι σε αρμονία» πρόσθεσε μιλώντας γενικότερα για τα αυτοάνοσα νοσήματα.

«Το μυαλό δεν είναι σε αρμονία με τα θέλω μας; Να συνεχίζεις να ζεις μια ζωή που πια σου έχει τελειώσει αλλά από φόβο δεν τολμάς;» κατέληξε ο ηθοποιός μιλώντας στην εκπομπή της Νίκης Λυμπεράκη.

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;