Στράτος Τζώρτζογλου για ομόφυλα ζευγάρια: «Είναι ένα πείραμα»
Για το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο που αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια και το θέμα της τεκνοθεσίας ρωτήθηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

Για το πολυσυζητημένο νομοσχέδιο που αφορά τα ομόφυλα ζευγάρια και το θέμα της τεκνοθεσίας ρωτήθηκε ο Στράτος Τζώρτζογλου. Τον γνωστό ηθοποιό συνάντησαν τα τηλεοπτικά συνεργεία σε κοσμική του έξοδο το βράδυ της Τρίτης (16/1).

«Δεν έχω άποψη για τα ομόφυλα ζευγάρια, ούτε για την τεκνοθεσία. Το νομοσχέδιο θα περαστεί, είναι μια νέα γραμμή και θα πρέπει κυρίως τα ομόφυλα ζευγάρια να επικεντρωθούν σε αυτό. Γιατί αυτή τη στιγμή είναι σαν ένα πείραμα, θα πετύχει ή όχι;», είπε αρχικά ο Στράτος Τζώρτζογλου.

«Ο κάθε γάμος είναι ένα πείραμα, το οποία καθημερινά πρέπει να είσαι από πάνω από τη σχέση. Ακόμα και αν φύγει ο έρωτας, πρέπει να μείνει έστω η αγάπη που να τους κάνει ευτυχισμένους και, σε περίπτωση που έχουν γίνει γονείς, δυσκολεύει το πείραμα», σχολίασε ο γνωστός ηθοποιός.

«Ειδικά τα ομόφυλα ζευγάρια έχουν ένα λόγο ακόμα παραπάνω, γιατί είναι λίγο περίεργο. Δεν ξέρω αν είναι δοκιμασμένο, για να πεις ότι είναι υγιές. Δεν είμαι εναντίον, καθόλου εναντίον. Και μόνος του να είναι κανείς και να θέλει να υιοθετήσει ένα παιδί και πάλι είναι δύσκολο», πρόσθεσε ο Στράτος Τζώρτζογλου.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
19 Μαϊ. 2024
Παν
20:00
-
Ολυ
19 Μαϊ. 2024
Άρη
20:00
-
ΠΑΟ
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;