Σίσσυ Τουμάση: «Με τον Αργύρη Πανταζάρα
Σίσσυ Τουμάση: «Χθες μου έδωσαν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη μου. Δεν ισχύει ότι είμαι έγκυος» (ΒΙΝΤΕΟ)

Τη Σίσσυ Τουμάση υποδέχθηκε το πρωί της Τετάρτης (17/1) η Κατερίνα Καινούργιου. Η γνωστή ηθοποιός, που φέτος ενσαρκώνει τον ρόλο της Φιλιώς στη σειρά «Το Προξενιό της Ιουλίας», μίλησε στην ψυχαγωγική εκπομπή του Alpha για τον σύζυγό της, Αργύρη Πανταζάρα, και τον πρόσφατο γάμο τους στην Κωνσταντινούπολη.

«Είμαστε 2μιση χρόνια μαζί. Με τον Αργύρη Πανταζάρα “παντρευτήκαμε” τη στιγμή που κοιτάξαμε ο ένας στον άλλον στα μάτια και είπαμε ότι είμαστε μαζί. Ήταν καθαρό από την αρχή», είπε αρχικά η Σίσσυ Τουμάση.

«Συνήθως ψάχνουν να βρουν την αιτία γιατί έγινε ο γάμος. Μήπως έμεινα έγκυος, μήπως κάτι συνέβη και παντρευτήκαμε τόσο ξαφνικά; Χθες μου έδωσαν συγχαρητήρια για την εγκυμοσύνη μου. Δεν ισχύει ότι είμαι έγκυος, να το πω και αυτό», επεσήμανε η νεαρή ηθοποιός στην Κατερίνα Καινούργιου.

«Παντρευτήκαμε, γιατί απλά θέλαμε πάρα πολύ. Αυτό αισθανθήκαμε και αυτό θελήσαμε να κάνουμε. Η μητέρα μου είχε καταγωγή από την Κωνσταντινούπολη και είχε έρθει εδώ με τον διωγμό που έγινε το 1964. Ήθελα πολύ να γίνει εκεί για τη μνήμη της. Την ένιωθα κοντά μου την μέρα του γάμου μου. Ένιωθα ότι ήταν εκεί», πρόσθεσε η Σίσσυ Τουμάση.

«Δεν καλέσαμε πολύ κόσμο, γιατί θέλαμε να είναι μια δική μας γιορτή που να συνδυαστεί με ένα ταξίδι και να έχουμε κοντά μας τους πολύ πολύ αγαπημένους μας ανθρώπους. Δεν ήμασταν σε μια φάση που θέλαμε να το ανοίξουμε», κατέληξε για την γαμήλια τελετή στην Κωνσταντινούπολη η Σίσσυ Τουμάση.

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υγεία

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Οια

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;