Ελένη Χατζίδου: Η αποκάλυψη που έκανε για το Survivor
Ελένη Χατζίδου: Μίλησε για την εμπειρία της από τη συμμετοχή της στο Survivor - «Αν μου το έλεγες τότε που είχα μπει, δεν θα το πίστευα»

Η Ελένη Χατζίδου και η παρέα του «Breakfast@Star» σχολίασαν τις δηλώσεις του Τριαντάφυλλου για το φετινό Survivor. Με αφορμή τα σχόλια του συναδέλφου της, η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για την εμπειρία της από τη συμμετοχή της στο ριάλιτι επιβίωσης, αποκαλύπτοντας, μάλιστα, άγνωστο, παρασκήνιο.

Αρχικά, η τραγουδίστρια και παρουσιάστρια της πρωινής εκπομπής του STAR περιέγραψε:

«Αν μου το έλεγες τότε που είχα μπει, δεν θα το πίστευα. Αυτό που λέει ο Τριαντάφυλλος ότι εκεί όλοι είμαστε ίσοι το ‘χω ζήσει στο πετσί μου. Οι ρεπόρτερς μπορεί να ήταν και πιο αυστηροί με εμάς τους Διάσημους, για να μην πάρουμε αέρα. Μπορεί να τους ρωτούσες κάτι και σου απαντούσαν: μη μου μιλάς»

Στη συνέχεια, η Ελένη Χατζίδου αφηγήθηκε για το Survivor:

«Τις πρώτες δύο εβδομάδες δεν είχαμε ούτε οδοντόβουρτσες, ούτε ξυραφάκια, ούτε τίποτα. Πέρασαν οι πρώτες δύο εβδομάδες, που δεν ξέρω πώς τις μετρούσαμε, και λέγαμε: πότε θα έρθει η οδοντόβουρτσα;»

Συνέχισε την περιγραφή της, λέγοντας:

«Εγώ λιποθύμησα, είχα πίεση 7-4 για να μου δώσουν μία έξτρα μπανάνα. Όχι κάτι τρελό. Υπήρχαν όμως και κάποιοι που προσπαθούσαν να σπάσουν κανόνες, να πάνε λίγο πιο πάνω στο βουνό που δεν σε έπιανε το μάτι, για να δουν μήπως υπάρχει κάτι, μήπως ζητήσουμε κάτι, γιατί κλαίγαμε από την πείνα.

Βλέπαμε τους ντόπιους που δεν είχαν νερό και μας ζητούσαν, εμείς είχαμε άφθονα μπουκαλάκια. Και ανταλλάσσαμε κρυφά ένα μπουκαλάκι νερό με ένα μπισκότο κι αυτό περίτεχνα, μη τυχόν και μας κοιτούσε κάποιος ρεπόρτερ. Όχι τώρα που μιλάνε για συμφωνίες»

Στην ιστορία της για το Survivor, η Ελένη Χατζίδου κατέληξε λέγοντας:

«Εγώ είμαι μπούφος. Εγώ αν ήξερα ότι γίνονταν αυτά, θα έκανα τα κονέ μου. Είμαι «πατάτας», θα έκανα άλλη οικονομική συμφωνία, σας το λέω»

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;