Survivor 2024: Οι τέσσερις υποψήφιοι για αποχώρηση - Ο MVP της εβδομάδας
Survivor 2024: Αυτοί είναι οι τέσσερις υποψήφιοι για αποχώρηση για την εβδομάδα αυτή

Αναστάτωση προκάλεσε ο Αλέξης Παππάς στους συμπαίκτες του στο Survivor 2024 όταν τους ζήτησε να εξηγήσουν τον λόγο που τον ψήφισαν ως υποψήφιο προς αποχώρηση. Ο ίδιος, παρά το γεγονός πως έδειξε αρχικά ότι δεν ενοχλήθηκε, κράτησε τελείως διαφορετική στάση μετά το συμβούλιο.

Ο παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ στράφηκε κατά των γυναικών της ομάδας του καθώς θεώρησε ότι μία από τις συμπαίκτριές του θα έπρεπε να είναι στη θέση του. Όπως είπε ο ίδιος:

«Ξεχάσατε να μην αναφέρετε ότι όλη η ομάδα χωλαίνει. Αναρωτιέμαι με ποιον τρόπο οδηγηθήκατε στην ψήφο. Δεν έχω πρόβλημα να ψηφιστώ έχω πρόβλημα όμως όταν συζητάμε την προηγούμενη εβδομάδα ότι είμαστε μία ομάδα και δεν μας αγγίζει τίποτα και είμαστε ενωμένοι, την επόμενη μέρα να διακρίνω ότι οι μισοί έχετε γίνει μία ομάδα. Είμαι σταθερός παίκτης και έτυχε δυο φορές να μην φέρω νίκες και είδατε μόνο αυτή την εβδομάδα. Γιατί ψηφίστηκα; Γιατί δεν ψηφίσαμε γυναίκα; Φάνηκε ότι ήταν περισσότερο προσπάθεια» 

Στη συνέχεια, οι δύο ομάδες έδωσαν έναν τρομερό αγώνα για την ασυλία, ο οποίος είχε απίστευτη ένταση. Οι Κόκκινοι κατάφεραν να ανατρέψουν το σκηνικό και να εξασφαλίσουν και την τρίτη ασυλία με τους Μπλε να βρίσκονται στη δεινή θέση να ψηφίσουν έναν ακόμα συμπαίκτη τους.

Ο τρίτος παίκτης που βρέθηκε στη θέση του υποψήφιου για αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα στο Survivor 2024 είναι ο Rob James Seymour και αυτό εξαιτίας των χαμηλών αγωνιστικών του επιδόσεων.

 

Ως MVP της εβδομάδας αναδείχθηκε ο Γιάννης Περπατάρης από τους Μαχητές. Ο παίκτης του Survivor 2024 θα έπρεπε να υποδείξει τον τέταρτο υποψήφιο για αποχώρηση. Ο Γιάννης αποφάσισε πως αυτός θα ήταν ο Νίκος Γκάνος από την Κόκκινη ομάδα.

 

Έτσι, ο Παύλος Παπαδόπουλος, ο Αλέξης Παππάς, ο Rob James Seymour και ο Νίκος Γκάνος θα δώσουν τη μάχη τους για την παραμονή τους στο ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;