Ανδρέας Μικρούτσικος: «Μίλησα με τη γυναίκα του Φιλιππίδη, είναι θυμωμένοι και οι δύο με την εκπομπή μας»
«Δεν ήξερα αν έπρεπε να το πω»

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος είπε το πρωί της Πέμπτης 18 Ιανουαρίου, ότι έχει μιλήσει με την Ελπίδα Νίνου, σύζυγο του Πέτρου Φιλιππίδη.

Ο παρουσιαστής είπε στο «Super Κατερίνα», ότι ο ηθοποιός και η γυναίκα του είναι θυμωμένοι με όσα έχουν ειπωθεί σε εκπομπές για τους ίδιους, μεταξύ των οποίων και το «Super Κατερίνα».

Ο Ανδρέας Μικρούτσικος ανέφερε, ότι: «Έχω μιλήσει σε ανοιχτή ακρόαση με τη γυναίκα του Πέτρου Φιλιππίδη από άλλο τηλέφωνο. Δεν ήξερα αν έπρεπε να το πω. Το σκέφτηκα με την έννοια του ότι ήταν πάρα πολύ αρνητική με ό,τι έχει λεχθεί και πάρα πολύ θυμωμένοι και ο Πέτρος και αυτή και με την εκπομπή μας και γενικότερα. Εγώ τους καταλαβαίνω για το τεκμήριο της αθωότητας για τόσο προβεβλημένα πρόσωπα που τα ξέρουμε, είναι διαφορετικό».

 

 

 

 

Στην πορεία, ο Ανδρέας Μικρούτσικος πρόσθεσε: «Για τον Πέτρο το τεκμήριο αθωότητα είναι κόρην οφθαλμού. Όταν ρεπορταζιακά το αντιμετωπίζεις, βγαίνεις και κάνεις, αν αθωωθεί συνολικά -που έχει αθωωθεί για κάποιο πράγμα- θέλω να πω ότι όσο πιο γνωστός είσαι τόσο το τεκμήριο της αθωότητας πρέπει να γιγαντώνεται. Για εμένα στην Ελλάδα για όλες τις υποθέσεις, το τεκμήριο της αθωότητας καταπατιέται».

Η Κατερίνα Καινούργιου σχολίασε ότι: «Επειδή είπες για την εκπομπή μας, ο κύριος Δημητρακόπουλος (σ.σ. ο δικηγόρος του Πέτρου Φιλιππίδη) έχει φιλοξενηθεί σε τριπλάσιο αριθμό φορών σε σχέση με άλλες εκπομπές. Είπε συγκεκριμένα για την εκπομπή μας ότι βγαίνω σε εσάς γιατί έχετε κρατήσει μια πιο ουδέτερη στάση».

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

18-01-2024

Ασπρόπυργος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Βούλα

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
44'
1 - 0
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
44'
0 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
6'
21 - 36
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
7'
25 - 21
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;