Μπέλφαστ: Ένας γορίλας φτιάχνει χιονόμπαλες και γίνεται viral
Ένας γορίλας, ονόματι Gugas, άρχισε να εξερευνά το στρώμα του χιονιού που καλύπτει τους χώρους του καταλύματός του, φτιάχνοντας χιονόμπαλες.

Ένας ασημένιος γορίλας εκμεταλλεύτηκε την πρόσφατη χιονόπτωση και έδειξε την παιχνιδιάρικη πλευρά του, καθώς ο ζωολογικός κήπος του Μπέλφαστ είναι κλειστός λόγω πολικών θερμοκρασιών.

Καθώς το χιόνι και ο πάγος κάλυψαν μεγάλα τμήματα της Βόρειας Ιρλανδίας, με σχολεία και δρόμους να έχουν κλείσει στην περιοχή, ο ζωολογικός κήπος του Μπέλφαστ ανακοίνωσε στις 16 Ιανουαρίου ότι η ατραξιόν θα παραμείνει κλειστή για τους επισκέπτες μέχρι να βελτιωθούν οι καιρικές συνθήκες.

Ο ιρλανδικός ζωολογικός κήπος έκανε μια σχετική ανάρτηση, μαζί με ένα βίντεο του σκανδαλιάρη γορίλα, στη σελίδα του στο Facebook, η οποία αναφέρει χαρακτηριστικά: «Ο ζωολογικός κήπος του Μπέλφαστ θα παραμείνει κλειστός σήμερα λόγω του χειμωνιάτικου καιρού. Ζητούμε συγγνώμη για την όποια ταλαιπωρία μπορεί να προκληθεί».

Ένας γορίλας, ονόματι Gugas, άρχισε να εξερευνά το στρώμα του χιονιού που καλύπτει τους χώρους του καταλύματός του, φτιάχνοντας ντελικάτες χιονόμπαλες.

Ο Gugas μαγνητοσκοπήθηκε από έναν φύλακα του ζωολογικού κήπου, ο οποίος απαθανάτισε τη συναρπαστική στιγμή κατά την οποία ο γορίλας επιδεικνύει ένα εντυπωσιακό επίπεδο δημιουργικότητας και συγκέντρωσης στο έργο του.

Στα πλάνα, ο Gugas φαίνεται να στέκεται στα πόδια του σε καμπουριαστή θέση, προσέχοντας να μην κάτσει στο κρύο έδαφος.

Χρησιμοποιώντας το δεξί του χέρι, ο γορίλας σαρώνει στρατηγικά το χιόνι προς το μέρος του, καθώς επικεντρώνεται στο να φτιάξει μια χιονόμπαλα, χρησιμοποιώντας το αριστερό του χέρι ως βάση. Ο Gugas φαίνεται να είναι συγκεντρωμένος στο έργο του, καθώς διατηρεί οπτική επαφή με το χιόνι, ενώ στρογγυλεύει τις χιονόμπαλές του.

Το κίνητρο πίσω από το χειμερινό «σπορ» παραμένει μυστήριο, κάνοντας το προσωπικό του ζωολογικού κήπου να διασκεδάζει και να ενθουσιάζεται από τη μοναδική συμπεριφορά του γορίλα.

Το περιστατικό όχι μόνο έφερε χαρά στους φύλακες του ζωολογικού κήπου, αλλά έχει γίνει και viral στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με τον Gugas να αποκτά απροσδόκητη φήμη.

Στη δημοσίευση του ζωολογικού κήπου του Μπέλφαστ στο Facebook, το βίντεο έχει χιλιάδες likes, δεκάδες σχόλια και αναδημοσιεύσεις.

Αντικατοπτρίζοντας την ευφυΐα και την προσαρμοστικότητα του γορίλα, το περιστατικό έχει προσελκύσει πλήθος ανυπόμονων επισκεπτών, που περιμένουν την επαναλειτουργία του ζωολογικού κήπου για να πάρει μια γεύση από τον Gugas και τα παιχνίδια του στη χειμερινή χώρα των θαυμάτων.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
20:00
-
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;