Louis Vuitton: Λανσάρει τσάντα περίπου 3.000 δολαρίων που μοιάζει με τις χάρτινες σακούλες των McDonalds
Η Louis Vuitton, λάνσαρε μια νέα τσάντα που την ονομάζει Sandwich Bag στη λογική της χάρτινης σακούλας.

Η Louis Vuitton, λάνσαρε μια νέα τσάντα που την ονομάζει Sandwich Bag στη λογική της χάρτινης σακούλας που έχουν στα φαστφουντάδικα τύπου McDonalds, Five Guys, Taco Bell και την ονομάζει έτσι και με τη στάμπα της την κοστολογεί λίγο πιο πάνω από 3000 ευρώ.

Αυτή την τσάντα της Louis Vuitton την κρατάς στο χέρι όπως μια χάρτινη σακούλα χωρίς χερούλια, δηλαδή είτε κολλητά στο σώμα και με τον βραχίονα να την πιέζει ή την πιάνεις από το στόμιο και την κρατάς με το χέρι. Επίσης, είναι δερμάτινη.

Ο δισκογραφικός παραγωγός και σχεδιαστής Williams, ο οποίος διορίστηκε ανδρικός δημιουργικός διευθυντής του γαλλικού οίκου μόδας πολυτελείας τον περασμένο Φεβρουάριο, φαίνεται ότι έχει αντλήσει έμπνευση από την κλασική χάρτινη τσάντα σάντουιτς για ένα από τα τελευταία του σχέδια, επαναλαμβάνοντάς την ως αξεσουάρ υψηλής μόδας.

Αντί για χαρτί, η μεγάλη τσάντα clutch – που κρατήθηκε από τα μοντέλα στην πασαρέλα στην πρώτη συλλογή της Williams στο Pont Neuf στο Παρίσι τον περασμένο Ιούνιο – είναι κατασκευασμένη από δέρμα αγελάδας «στο ίδιο ακριβώς χρώμα με το διάσημο του οίκου (χαρτί ) τσάντες για ψώνια», ανέφερε το μπραντ.

 

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Quién (@quiencom)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;