Starfield: Μέσα στις επόμενες δύο εβδομάδες το νέο mega update
Θα περιλαμβάνει περισσότερες από 100 αλλαγές και βελτιώσεις.

Πιστή στην υπόσχεσή της να βελτιώσει το Starfield μέσα στο 2024, η Bethesda ανακοίνωσε ότι την Τετάρτη 17 Ιανουαρίου θα γίνει διαθέσιμο, μέσω του Steam Beta, το πρώτο μεγάλο update της χρονιάς, το οποίο θα περιλαμβάνει περισσότερες από 100 αλλαγές και βελτιώσεις, ενώ θα ακολουθήσει το λανσάρισμα για όλους τους παίκτες δύο εβδομάδες αργότερα, εφόσον οι δοκιμές ολοκληρωθούν χωρίς προβλήματα.  

Το update θα διορθώσει πολλά προβλήματα που υπήρχαν σε quests που εμπόδιζαν την ολοκλήρωσή τους, όπως για παράδειγμα το bug που δεν επέτρεπε στους παίκτες να κάνουν dock στο Eye of the Storm ή τους ναούς που δεν εμφανίζονταν στο Into the Unknown και σταματούσαν πρακτικά την εξερεύνηση του γαλαξία.

Παράλληλα, το update θα βελτιώσει και διάφορες πτυχές των γραφικών, φέροντας καλύτερα textures, φωτισμούς και καλύτερες σκιάσεις, ειδικά στα πρόσωπα των χαρακτήρων, καθώς και καλύτερη υποστήριξη για wide οθόνες. Από τις βελτιώσεις δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα ουράνια σώματα, με την Bethesda να έχει βελτιώσει την γεωμετρία των ήλιων και να έχει προσθέσει σωστές σκιές στους πλανήτες με δαχτυλίδια.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;