Σαντιό Μανέ: Παντρεύτηκε κοπέλα που του την είχαν «τάξει» από 16 ετών - Σάλος στα social media
Όπως γράφεται σε πολλά ξένα site, o Μανέ πλήρωνε το σχολείο της μέχρι αυτή να φτάσει 18.

Ένας από τους κορυφαίους Αφρικανούς ποδοσφαιριστές της τελευταίας δεκαετίας είναι ο Σαντιό Μανέ, ο οποίος μάζεψε τα γήπεδα της Premier League και της Ευρώπης με τη φανέλα της Λίβερπουλ, καταφέρνοντας μάλιστα να κατακτήσει όλα τα τρόπαια που διεκδίκησε.

Η αλήθεια είναι όμως ότι όταν αποχώρησε από τον σύλλογο του Μέρσεϊσαϊντ έχει τραβήξει πάνω του τα φώτα για τους λάθος λόγους.

Τώρα, ήρθε ακόμα ένα περιστατικό που έχει κάνει αρκετό κόσμο να είναι εξοργισμένος με τον Σενεγαλέζο επιθετικό. Αυτό είναι ο γάμος του παίκτη της Αλ Σασρ, με την 18χρονη Άισα Τάμπα. Μέχρι εδώ μπορεί να μην φαίνεται κάτι μεμπτό, αλλά οι λεπτομέρειες αυτού πολλούς τους σοκάρουν.

Όπως γράφεται σε πολλά ξένα site, του είχαν τάξει τη συγκεκριμένη κοπέλα απ’ τα 16 της, με τον Μανέ να πληρώνει το σχολείο της μέχρι αυτή να φτάσει 18, κάτι που δεν άρεσε καθόλου σε πολλούς φιλάθλους.

 

 

 

 

 

Ο ίδιος ο Μανέ είχε δηλώσει πριν από λίγο καιρό: «Έχω δει πολλά κορίτσια να με ρωτούν γιατί δεν είμαι παντρεμένος, αλλά λυπάμαι, ίσως χάνετε τον χρόνο σας. Η γυναίκα που θα παντρευτώ δεν θα είναι στα κοινωνικά δίκτυα. Θέλω να παντρευτώ μια γυναίκα που σέβεται τον Θεό και προσεύχεται καλά. Ο καθένας έχει τον δικό του τρόπο να κάνει την επιλογή του στην αγάπη».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Mouhamed Niang🥇🇸🇳 (@magvision_evens_officiel)

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;