Δολοφονία 41χρονης στη Θεσσαλονίκη: Το βίντεο που τη δείχνει να είναι με τον 39χρονο λίγο πριν το έγκλημα
H στιγμή που η 41χρονη με τον κατηγορούμενο σύντροφό της επιστρέφουν στο σπίτι τους μετά την δουλειά της. (BINTEO)

Συνεχίζεται η έρευνα για την νέα γυναικοκτονία της εγκύου στη Θεσσαλονίκη και στο φως της δημοσιότητας ήρθε βίντεο από κάμερα καταστήματος, που δείχνει την 41χρονη και τον σύντροφό της- που κατηγορείται ότι τη δολοφόνησε- να επιστρέφουν στο σπίτι το επίμαχο βράδυ.

Το βίντεο που έφερε στη δημοσιότητα το MEGA από κλειστό κύκλωμα καταστήματος της περιοχής για την υπόθεση της γυναικοκτονίας δείχνει την στιγμή που η 41χρονη με τον κατηγορούμενο σύντροφό της επιστρέφουν στο σπίτι τους μετά την δουλειά της.  Σύμφωνα με όσα αναφέρθηκαν, οι εικόνες από το βίντεο δείχνουν το ζευγάρι που μόλις έχει επιστρέψει με ταξί, το οποίο τους άφησε στην οδό Εθνικής Αντιστάσεως γύρω στις 11 το βράδυ.

Η Γεωργία και ο 39χρονος σύντροφός της φαίνονται να περνούν από το συγκεκριμένο κατάστημα, και να στρίβουν στην οδό Αριστείδου, όπου βρισκόταν το σπίτι που διέμεναν. Το ζευγάρι είναι πιασμένο χέρι-χέρι.

Σύμφωνα με την κατάθεσή του φίλου του συντρόφου της Γεωργίας- ο οποίος επίσης κατηγορείται για τη γυναικοκτονία- στις 11 το βράδυ της Πρωτοχρονιάς, όταν επέστρεψαν ο 39χρονος και η σύντροφός του στο σπίτι του πρώτου, εκείνος βρισκόταν ήδη μέσα στο διαμέρισμα και κινήθηκε προς τη 41χρονη, την οποία απείλησε με μαχαίρι. Έπειτα την οδήγησε στην κρεβατοκάμαρα και την έδεσε κλείνοντάς της το στόμα και δένοντάς της τα χέρια με χειροπέδες. Στη συνέχεια όπως υποστήριξε ο ίδιος, ο 39χρονος σύντροφός της του πήρε το μαχαίρι και του έκανε νόημα να κατέβει στο αυτοκίνητό του. «Δέκα λεπτά αργότερα κατέβηκε και μου ζήτησε βοήθεια λέγοντας ότι η σύντροφός του είναι νεκρή» φέρεται να είπε ο 34χρονος, ενώ συμπλήρωσε πως βρήκε τη γυναίκα μέσα σε λίμνη αίματος.

Εντωμεταξύ ποινική δίωξη για τρία κακουργήματα και δύο πλημμελήματα άσκησε η εισαγγελέας σε βάρος των δύο ανδρών που κατηγορούνται για τη δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη. Το πτώμα της εγκύου βρέθηκε χθες το απόγευμα σε θαμνώδη περιοχή κοντά στο Μονοπήγαδο, έξω από τη Θεσσαλονίκη, επτά 24ωρα μετά την εξαφάνισή της. Κατηγορούμενοι για την υπόθεση κρατούνται ο 39χρονος σύντροφός της και ο 34χρονος φίλος του, που σύμφωνα με την απαγγελθείσα ποινική δίωξη αντιμετωπίζουν τις πράξεις της ανθρωποκτονίας με δόλο σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, της διακοπής κύησης, της ληστείας (όλες κατά συναυτουργία), όπως επίσης της παράνομης οπλοφορίας και οπλοχρησίας.

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;