Δολοφονία 41χρονης στη Θεσσαλονίκη: «Ήταν βίαιος, με είχε χτυπήσει και όταν ήμουν έγκυος»
Όσα ανέφερε η πρώην σύζυγος του 39χρονου φερόμενου ως δράστη, που σύμφωνα με την ομολογία φίλου του σκότωσε τη 41χρονη έγκυο.

Σοκ στο πανελλήνιο έχει προκαλέσει η άγρια δολοφονία της 41χρονης εγκύου στη Θεσσαλονίκη. Η πρώην σύζυγος του 39χρονου φερόμενου ως δράστη, που σύμφωνα με την ομολογία φίλου του τη σκότωσε, μίλησε αποκλειστικά στο T-live.

Όπως εξομολογήθηκε η πρώην σύζυγος του Άκη, που μαζί έχουν αποκτήσει δύο παιδιά, κακοποιούσε σωματικά τόσο την ίδια όσο και τη μητέρα της, ενώ δεν είχε διστάσει να την απειλήσει ότι θα τη σκοτώσει.

«Εγώ το περίμενα, να σας πω την αλήθεια. Είτε ήταν η Γεωργία, ή ήταν κάποια άλλη, το ίδιο θα έκανε. Εγώ τη γλίτωσα. Βίαιος ήταν, βίαιος. Με έχει χτυπήσει στο μάτι, το ένα, το άλλο… Ήταν βίαιος, βίαιος, πολύ βίαιος. Χτυπούσε. Εμένα… και έγκυος με χτυπούσε.

Και τη μάνα μου χτυπούσε και εμένα χτυπούσε. Όλα  τα αστυνομικά τμήματα ξέρουν για εμάς… Δικαστήριο έγινε, καταδικάστηκε… Εμένα παλιά μου είχε πει «θα σε σκοτώσω και δεν θα σε βρουν… κανένας» λέει… «ούτε τα κόκαλά σου», δήλωσε στον Alpha.

«Μου έκλεψε ένα σωρό λεφτά, τάμπλετ μου είχε κλέψει… είχε κλέψει πάρα πολλά. Εγώ δούλευα, αυτός έπαιρνε κάθε τόσο… έκλεβε. Αυτός δεν δούλευε. Όλα εγώ τα έκανα» πρόσθεσε σε άλλο σημείο.

Απειλές, ξυλοδαρμοί, εξαπάτηση και στο τέλος προδοσία. Το 2018 ο 39χρονος εγκατέλειψε τη σύζυγο και τα δυο τους παιδιά για μια άλλη γυναίκα. Ποτέ δεν πλήρωσε διατροφή, ποτέ δεν ενδιαφέρθηκε για αυτούς, ποτέ δεν ζήτησε να τους δει. Μόνο που λίγο πριν βγει το διαζύγιο την εξέπληξε αρνητικά για μια ακόμη φορά.

«Το διαζύγιο βγήκε το 2018, αυτός όμως είχε ξαναπαντρευτεί και καταδικάστηκε για διγαμία. Το διαζύγιο βγήκε το 2018 τον Δεκέμβριο, αυτός παντρεύτηκε τον Οκτώβρη. Εμένα, ας πούμε, με πολιτικό, την άλλη με τη διγαμία, που το ακυρώσανε… Και καταδικάστηκε… για τη διγαμία, ναι» σημείωσε η πρώην σύζυγος του 39χρονου.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Πωλήσεις

Εποχιακή Εργασία

15-02-2024

Ναουσα

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;