Prince of Persia: The Lost Crown - Νέο trailer και έμφαση στα χαρακτηριστικά προσβασιμότητας
To ιστορικό franchise επιστρέφει στις side scrolling ρίζες του.

Καθώς πλησιάζει του λανσάρισμα του Prince of Persia: Τhe Lost Crown, του πρώτου νέου παιχνιδιού του ιστορικού franchise από το 2010, η Ubisoft έδωσε στη δημοσιότητα δύο ακόμα trailer, θέλοντας να αναδείξει πρώτον το δυναμικό κόσμο του παιχνιδιού, αλλά και τις νέες επιλογές προσβασιμότητας που θα δίνουν τη δυνατότητα σε ακόμα περισσότερους gamers να απολαύσουν το νέο παιχνίδι.

Το The Lost Crown επιστρέφει το franchise στις ρίζες της σειράς, εγκαταλείποντας τα 3D περιβάλλοντα των προηγούμενων κυκλοφοριών, προσφέροντας μία δυναμική 2.5D side-scrolling περιπέτεια με metroidvania δομή. Και καθώς τα metroidvania παιχνίδια έχουν γρήγορο και απαιτητικό gameplay, η ομάδα ανάπτυξης έδωσε από την αρχή μεγάλη βαρύτητα στις επιλογές προσβασιμότητας προκειμένου το παιχνίδι να μπορεί να προσαρμοστεί στις ιδιαίτερες ανάγκες κάθε παίκτη.

Έτσι, ο τίτλος χρησιμοποιεί μεγάλες και ευδιάκριτες γραμματοσειρές, προσφέρει εκτεταμένες επιλογές παραμετροποίησης της δυσκολίας, καθώς και δυνατότητες assist τόσο για το platforming όσο και για τη στόχευση, ενώ θα ενσωματώνει και high contrast mode, ώστε ακόμα και όσοι έχουν προβλήματα όρασης να μπορούν να εντοπίζουν εχθρούς, παγίδες και αντικείμενα χωρίς πρόβλημα.

Περισσότερα όμως για αυτά μπορείς να δεις στο deep dive βίντεο που ακολουθεί:

Το Prince of Persia: The Lost Crown είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 18 Ιανουαρίου για τα PC, PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και Nintendo Switch.

Διαβάστε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπηρεσίες ένδυσης και υπόδησης

Όλοι οι τύποι εργασίας

23-01-2024

Αθήνα

1

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;