Η MSΙ θα ανακοινώσει τη δική της φορητή Windows κονσόλα
Υπομονή μέχρι την Τρίτη 9 Ιανουαρίου για την επίσημη αποκάλυψη.

Μία ακόμα φορητή Windows κονσόλα θα προστεθεί τις επόμενες μέρες δίπλα στην ROG Ally της ASUS και στην Legion Go της Lenovo, καθώς η MSI ετοιμάζεται να ανακοινώσει στο πλαίσιο της CES 2024, τη δική της υλοποίηση. Η MSI έκανε το πρώτο επίσημο teaser στο λογαριασμό της στο X, δείχνοντας τη σιλουέτα και κοντινά πλάνα από την επερχόμενη κονσόλα και την ανάρτηση να γράφει: «Μία εντελώς νέα ράτσα του δράκου της MSI έρχεται» (ως γνωστόν ο δράκος είναι η μασκότ της εταιρείας). 

 

View this post on Instagram

 

A post shared by MSI Gaming (@msigaming)

Φυσικά, με το που «έσκασε» το teaser δεν άργησαν γίνουν και οι πρώτες διαρροές, που αποκάλυψαν την σχεδίαση, αλλά και το όνομα.

H νέα κονσόλα θα ονομάζεται MSI Claw και δεν θα βασίζεται στη Ryzen Ζ1 πλατφόρμα της AMD, όπως οι ανταγωνιστικές υλοποιήσεις της ASUS και της Lenovo, αλλά στους νέους Meteor Lake επεξεργαστές της Intel της σειράς Core Ultra 100. 

Συγκεκριμένα, οι διαρροές λένε ότι το MSI Claw, θα χρησιμοποιεί τον Core Ultra 7 155Η, o οποίος αποτελείται από 16 πυρήνες (6 Performance και 10 Efficiency) με χρονισμό στα 3,8GHz. Το κύκλωμα γραφικών θα είναι αρχιτεκτονικής Arc Alchemist με 8 Χe πυρήνες και χρονισμό μάλλον στα 2,5GHz, ενώ οι ίδιες διαρροές κάνουν λόγο για 32GB μνήμης RAM. 

Όσο για τη σχεδίαση όπως βλέπουμε και από την εικόνα που διέρρευσε η MSI Claw, θυμίζει το Legion Go, έχοντας και αυτό τραπεζοειδές σχήμα. Και αυτό θα έχει διπλούς αναλογικούς μοχλούς με φωτιζόμενα RGB δαχτυλίδια και διάταξη αντίστοιχη με των χειριστηρίου του Xbox, ενώ όπως φαίνεται θα διαθέτει και στερεοφωνικά ηχεία εκατέρωθεν της οθόνης. 

Περισσότερες πληροφορίες δεν έχουν γίνει γνωστές και αν σε ενδιαφέρει η φορητή κονσόλα της MSΙ θα χρειαστεί να κάνεις υπομονή μέχρι την Τρίτη 9 Ιανουαρίου όπου θα γίνει η επίσημη αποκάλυψη. 

Διαβάστε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Υπάλληλοι γραφείου

Μερική Απασχόληση

15-03-2024

Αργυρούπολη

590

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;