Εντ Σίραν: Κέρδισε Emmy για το τραγούδι της σειράς «Ted Lasso»
«Δεν το περίμενα καθόλου, ήταν πραγματική έκπληξη»

Ο Εντ Σίραν είναι ο νικητής στην κατηγορία «Εξαιρετική Πρωτότυπη Μουσική και Στίχοι» για τα βραβεία Emmy, με το τραγούδι που έγραψε για την τηλεοπτική σειρά «Ted Lasso».

Η είδηση ότι ο ποπ σταρ κλήθηκε να γράψει μουσική για την τρίτη σεζόν της σειράς αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά τον Οκτώβριο του 2021.

Οι υπεύθυνοι της σειράς ανέθεσαν επίσης στον Σαμ Ράιντερ που αναδείχθηκε δεύτερος στη Eurovision να γράψει τραγούδι με τίτλο «Fought & Lost».

Ο Εντ Σίραν έγραψε το τραγούδι «A Beautiful Game» με συνδημιουργούς τους Μαξ Μάρτιν και Φόι Βανς και δεν μπόρεσε να παρευρεθεί στην τελετή απονομής των βραβείων λόγω της περιοδείας του.

«Κερδίσαμε ένα Emmy χθες το βράδυ» έγραψε ο Εντ Σίραν αναφερόμενος στο βραβείο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης. «Δεν περίμενα να κερδίσω καθόλου, ήταν πραγματική έκπληξη όταν ξύπνησα με την είδηση, θα ήθελα να ήμουν εκεί, αλλά πρόκειται να ξεκινήσω την περιοδεία στην Ασία, οπότε δυστυχώς έπρεπε να είμαι αλλού» σημείωσε.

«Ήμασταν όλοι θαυμαστές της σειράς και μας ζητήθηκε να γράψουμε ένα τραγούδι για το φινάλε, οπότε πριν από δύο χρόνια αυτόν τον μήνα βρεθήκαμε μαζί και γράψαμε ένα τραγούδι για την αγάπη και το ποδόσφαιρο και πώς έχει σημασία το ταξίδι και όχι ο προορισμός» τόνισε.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ed Sheeran (@teddysphotos)

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

11-03-2024

Ασπρόπυργος

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
ΤΕΛ
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;