Νίνο: Η απάντηση για την επίμαχη δήλωση που προκάλεσε αντιδράσεις - «Είμαι υπέρ της αγάπης»
Ο Νίνο απαντάει στην ανάρτησή του στα Threads που προκάλεσε έντονες αντιδράσεις.

Ο Νίνο, τα τελευταία 24ωρα, έχει προκαλέσει έντονες αντιδράσεις με συγκεκριμένη ανάρτησή του. Πολλοί θεώρησαν ότι η τοποθέτησή του αυτή αφορά στον γάμο των ομόφυλων ζευγαριών και το θέμα της τεκνοθεσίας.

Οι έντονες αντιδράσεις είχαν ως αποτέλεσμα ο τραγουδιστής να προχωρήσει σε νέα ανάρτηση ώστε να ξεκαθαρίσει το τι εννοούσε. Πιο συγκεκριμένα, ο Νίνο είχε γράψει:

«Από σήμερα είμαι καλοριφέρ 65 ετών, θα παντρευτώ μια μπανιέρα, και θα υιοθετήσω ένα αρσενικό κλειδί μαζί της. Τι δε γίνεται; 2024 έχουμε. Που είναι το παράξενο;»

Στη συνέχεια, επανήλθε στο Threads για να δώσει τη δική του απάντηση για όλο τον ντόρο που έχει δημιουργηθεί. Όπως έγραψε ο Νίνο:

«Για να τελειώνουμε με αυτό το «αστείο», το παράδειγμα με την μπανιέρα και το καλοριφέρ, ήταν το γνωστό -ότι δηλώσεις είσαι. Ότι θέλεις κάνε. «Είμαι αυτό, και θα κάνω αυτό κι αυτό». Επίσης δεν εξαρτάται από μένα τι θα γίνει. Ηρεμήστε! Ομοφοβικός δεν είμαι σε καμία περίπτωση. Είμαι κατά της βίας, κατά των ναρκωτικών, κατά του μίσους. Είμαι υπέρ της αγάπης! Υπέρ της ελευθερίας! Τίποτα πλέον δεν είναι παράξενο στις μέρες μας! Μη γίνει παράξενο όμως το φυσιολογικό»

Νίνο

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πρακτική Άσκηση

05-02-2024

Άγιος Δημήτριος Αττικής

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
28 Απρ. 2024
Ολυ
17:00
-
Λαμ
28 Απρ. 2024
ΠΑΟ
19:30
-
ΑΕΚ
30 Απρ. 2024
ΜΑΚ
20:00
-
ΠΑΟ
30 Απρ. 2024
ΟΣΦΠ
21:30
-
BARC

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;