Τα καλύτερα τρέιλερ της εβδομάδας
Τα τρέιλερ από ταινίες και σειρές που ξεχώρισαν την εβδομάδα που μας πέρασε.

Με την οσκαρική σεζόν να έχει ξεκινήσει για τα καλά με τα πρώτα τηλεοπτικά βραβεία να μοιράζονται σε μόλις λίγες ώρες, τα στούντιο να έχουν ξεκινήσει ξανά τις προωθητικές καμπάνιες για τις ταινίες που αναμένεται να κερδίσουν υποψηφιότητες, ενώ παράλληλα βλέπουμε και πολλά τρέιλερ από ταινίες που θα δούμε μέσα στο 2024 καθώς και επερχόμενες σειρές.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τα καλύτερα τρέιλερ από σειρές και ταινίες που είδαμε μέσα στην εβδομάδα που μας πέρασε.

Ταινίες

Mickey Mouse Trap

Το 2024 έφερε τη λήξη των πνευματικών δικαιωμάτων του «Steamboat Willie» -του πρώτου Mickey- και αυτό είχε ως αποτέλεσμα να κάνουν ήδη την εμφάνισή τους ταινίες όπως αυτή που αναφέρουμε εδώ. Ένα slasher horror στα χνάρια του «Winnie the Pooh: Blood and Honey». Φαίνεται πως πολλοί περίμεναν να λήξουν τα πνευματικά δικαιώματα του χαρακτήρα της Disney!

The First Omen

Στις 5 Απριλίου έχουμε ακόμα ένα prequel μίας κλασσικής ταινίας τρόμου. Ο λόγος για την ταινία που θα μας δείξει πώς φτάσαμε στην ταινία του ’76 “Omen”.

Lisa Frankenstein

Η Diablo Cody επιστρέφει σε ξεχωριστούς γυναικείους χαρακτήρες γράφοντας το σενάριο στη νέα ταινία που σκηνοθετεί κόρη του Ρόμπιν Γουίλιαμς. Η ταινία ακολουθεί αγάπη μιας έφηβης με το τέρας του Φρανκεστάιν.

The Mean Girls Musical

Είναι ακόμα η Regina George τόσο επιδραστική όσο το 2004; Η απάντηση θα μας δοθεί τον Ιανουάριο στη νέα μεταφορά της κλασσικής teen κωμωδίας σε μορφή μιούζικαλ στην μεγάλη οθόνη.

Σειρές

Feud: Capote vs. the Swans

Μερικά χρόνια μετά την πρώτη σεζόν, ο Ράιαν Μέρφι επιστρέφει στη σειρά ανθολογίας με τις πιο γνωστές διαμάχες του Hollywood. Η δεύτερη σεζόν θα επικεντρωθεί τη διαμάχη μεταξύ του Τρούμαν Καπότε και μιας ομάδας από γυναίκες φίλες του που αποκαλούσε «Κύκνους».

What If…? Season 3

Μετά την εξαιρετική δεύτερη σεζόν της, η πρώτη σειρά animation του MCU θα συνεχίσει για μία ακόμα σεζόν. Η τρίτη σεζόν θα έρθει μέσα στο 2024 και μας μιλήσει για ακόμα περισσότερα παράλληλα σύμπαντα και θα σε κάνει να αναρωτηθείς γιατί δεν βασίστηκαν εκεί για να παρουσιάσουν κινηματογραφικά το πολυσύμπαν;

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;