Τέσσερις ταινίες και δύο σειρές για να απολαύσεις μέσα στο ΣουΚου
Οι ταινίες και οι σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Η εβδομάδα μετά την Πρωτοχρονιά είναι σχετικά ήρεμη σε ό,τι αφορά νέες κυκλοφορίας από ταινίες και σειρές. Ωστόσο, υπάρχουν αρκετές επιλογές και για όλα τα γούστα. Από μία σειρά anime που έχει αγαπηθεί από γενιές και γενιές, μία ταινία που φαίνεται πως θα φτάσει μέχρι και τα Όσκαρ 2024, καθώς και νέες σειρές που αξίζουν τον χρόνο σου.

Πάμε, λοιπόν, να δούμε τις ταινίες και τις σειρές που θα σου κρατήσουν την καλύτερη συντροφιά μέσα στο ΣουΚου.

Ταινίες

Digimon Adventure 02: The Beginning

Μία δεκαετία μετά τις περιπέτειες σε Οντάιμπα και Ψηφιακό Κόσμο, τα Εκλεκτά Παιδιά με τα Ντίτζιμόν τους καλούνται να αντιμετωπίσουν μια νέα απειλή, όταν πάνω από το Τόκιο εμφανίζεται ανεξήγητα ένα γιγαντιαίο Ντιτζι-αβγό. Τα Digimon έρχονται στο Σινεμά και είμαι σίγουρος πως οι φανς των δύο πρώτων σεζόν του -λίγο πιο σκοτεινού από ό,τι τα Pokemon- anime της παιδικής μας ηλικίας θα θελήσουν να δουν στην μεγάλη οθόνη της τελευταίες περιπέτειες των χαρακτήρων αυτών.

Night Swim

Η νέα σεζόν ξεκινάει με μία ταινία τρόμου. Έχουμε συνηθίσει αυτή την περίοδο -που διεξάγονται οι τελετές απονομής των βραβείων και το ενδιαφέρον επικεντρώνεται σε ταινίες της προηγούμενης σεζόν- να κάνουν πρεμιέρα τέτοιου είδους ταινίες και, μάλιστα, να βρίσκουν και το κοινό τους. Αυτή είναι κάπως σαν το “The Blair Witch Project” να συναντά το “The Abyss” χωρίς, όμως, να κάνει κάτι το διαφορετικό. Ένας οικογενειάρχης και σοβαρά τραυματισμένος παίκτης μπέιζμπολ μετακομίζει σε ένα σπίτι με πισίνα, ώστε μέσω υδατοθεραπειών να μπορέσει να επιστρέψει στη δράση. Εκείνο που αγνοεί, όμως, είναι πως στα νερά της κρύβεται ένα δαιμονικό μυστικό.

Society of the Snow

Η βιογραφική ταινία από τον σκηνοθέτη J.A. Bayona -που τον έχουμε συνηθίσει να σκηνοθετεί ταινίες τρόμου- αφορά μία ομάδα ράγκμπι που παρέμεινε κατά τη διάρκεια ενός παγετώνα στα βουνά της Νότιας Αμερικής όταν το αεροπλάνο τους συνετρίβη. Η ιστορία είναι σοκαριστική και καθηλωτική και αναμένεται να τη δούμε στην κατηγορία της Διεθνούς Ταινίας στα Όσκαρ 2024.

Good Grief

Ο Daniel Levy, ο δημιουργός του “Shitt’s Creek” -της κωμικής σειράς που πρέπει να δεις-, πρωταγωνιστεί και σκηνοθετεί σε αυτή τη νέα κωμωδία. Η ταινία ακολουθεί έναν καλλιτέχνη που θρηνεί μετά την απώλεια του διάσημου συγγραφέα συζύγου του και αποφασίζει να πάρει τους δύο καλύτερους φίλους του σε ένα ταξίδι στο Παρίσι.

Σειρές

The Brothers Sun

Η βραβευμένη με Όσκαρ, Michelle Yeoh, πρωταγωνιστεί σε μία νέα σειρά δράσης και μυστηρίου. Μπορεί να μην καταφέρνει να ακροβατήσει άριστα ανάμεσα στη βία και στην κωμωδία, όμως, οι χορογραφίες και το εξαιρετικό καστ θα σε κάνει να θέλεις να δεις το ένα επεισόδιο μετά το άλλο.

The Holiday Shift

Για να τελειώσουν οι γιορτές με τον πιο γλυκό και καλύτερο τρόπο, το Cosmote Series Marathon HD σου φέρνει για το καλύτερο binge-watch της Κυριακής την καλύτερη ρομαντική κομεντί. Η Black Friday έχει φτάσει στο εμπορικό κέντρο, κι ο υπάλληλος Σαμ βλέπει ότι ο κρυφός του έρωτας, η Τες, έχει επιστρέψει στην πόλη. Το κακό είναι πως οι φίλοι του δεν μπορούν να συμφωνήσουν στο ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Τεχνικοί - Τεχνίτες

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;