Οι πρώτες δηλώσεις του Άδωνι Γεωργιάδη μετά τον ανασχηματισμό: «Μην περιμένετε θαύματα μέσα σε ένα βράδυ»
Τι δήλωσε ο Άδωνις Γεωργιάδης λίγο μετά την ανακοίνωση του ανασχηματισμού

Στις πρώτες του τοποθετήσεις ως νέος υπουργός Υγείας, ο Άδωνις Γεωργιάδης δήλωσε έτοιμος για την επιστροφή του (σ.σ. ήταν στο παρελθόν στο ίδιο υπουργείο) και τόνισε ότι έχει σχέδιο για τις επόμενες ημέρες.

Ο ίδιος τόνισε ότι είναι σίγουρος πως στο τέλος της ημέρας θα τα καταφέρει.

«Αισθάνομαι τιμή και μεγάλη ευθύνη να μου αναθέσει ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης το υπουργείο Υγείας. Ξέρω ότι είναι ένα από τα πιο σημαντικά υπουργεία της κυβέρνησής του και το ότι με επιλέγει, έχοντας ζήσει την παλιότερη θητεία μου στο υπουργείο, με γεμίζει ευθύνη», είπε στον Alpha ο Άδωνις Γεωργιάδης.

Σε ερώτηση για τις δυσκολίες που θα αντιμετωπίσει ο νέος υπουργός Υγείας τόνισε: «Δεν φοβάμαι. Έχω εμπιστοσύνη στις δυνατότητες τόσο στις δικές μου όσο και των ανθρώπων του υπουργείου και είναι σίγουρο ότι θα δώσουμε το καλύτερό μας εαυτό».

«Δεν πάμε για να κρίνουμε τη δουλειά των προηγούμενων, αλλά για να προσφέρουμε όσο το δυνατόν περισσότερα. Κάθε υπουργείο είναι σημαντικό. Δεν έχω φοβηθεί ποτέ δύσκολες αποστολές στη ζωή μου και δεν θα το έκανα ούτε τώρα», είπε επίσης ο Άδωνις Γεωργιάδης.

«Μην περιμένετε θαύματα μέσα σε ένα βράδυ. Όμως έχουμε σχέδιο για τις επόμενες ημέρες», συμπλήρωσε στη συνέχεια.

 

 

 

 

Άδωνις Γεωργιάδης: Η πρώτη ανάρτηση

«Οι ανάγκες των συνανθρώπων μας για καλύτερες υπηρεσίες Υγείας είναι ο πήχης, που οφείλουμε να ξεπεράσουμε και θα κάνουμε τα αδύνατα δυνατά για αυτό, με ανθρωπιά και αποτελεσματικότητα», σχολίασε σε ανάρτησή του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Άδωνις Γεωργιάδης λίγο μετά την ανακοίνωση του κυβερνητικού εκπροσώπου.

«Η διαχρονική εμπιστοσύνη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στο πρόσωπο μου αποτελεί για μένα τεράστια ευθύνη. Όπως έκανα πάντα και τώρα στο υπουργείο Υγείας, θα δώσω τον καλύτερο μου εαυτό, σε έναν χώρο γνώριμο σε μένα από το παρελθόν», πρόσθεσε.

Δείτε επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Μέσα μαζικής ενημέρωσης

Πλήρης Απασχόληση

04-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
FT
1 - 1
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
FT
1 - 0
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
ΤΕΛ
66 - 104
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
'
77 - 62
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;