Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2024: Τι θα φέρει η νέα χρονιά στους Καρκίνους;
Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2024: Η καινούρια χρονιά θα φέρει αλλαγές!

Ετήσιες προβλέψεις ζωδίων 2024 

Από τη Λίλιαν Σίμου και το astrolife.gr

Αγαπητοί Καρκίνοι, είστε ευαίσθητοι αλλά και ανθεκτικοί συνάμα, κάτι που σας βοηθά σε δύσκολες συγκυρίες. Πολλά έχουν φέρει τριγμούς και αναστάτωση τα τελευταία χρόνια. Η οικονομική κρίση από τις αρχές του 2010 ήταν μέρος της προσωπικής σας κρίσης, σε πολλά επίπεδα.

Ο χρόνος θα δείξει αν άξιζαν οι θυσίες και ο μόχθος σας στο παρελθόν. Υπάρχουν κάποιες αλλαγές ακόμη να επιτευχθούν, γι’ αυτό μη χάνετε την ώρα σας με ασχολίες δίχως χρησιμότητα ή προοπτική. Η πρόσφατη διετία, ήταν για σας μία περίοδος όπου επαναξιολογήθηκαν οι στόχοι και οι πραγματικοί φίλοι. Ταυτόχρονα νιώσατε πιο κοντά σε συγκεκριμένους ανθρώπους, που μπορούσαν να συμμεριστούν τις ευαισθησίες σας.

Αυτή τη χρονιά θα μπορέσετε να πάρετε πρωτοβουλίες για την εξέλιξή σας, για να κατακτήσετε το έργο που σας ενδιαφέρει και μία θέση που σας αξίζει. Δεν αποκλείεται να αλλάξει ριζικά η ζωή σας, θέτοντας τα θεμέλια για νέες προοπτικές που εξυπηρετούν τις τωρινές σας ανάγκες. Οι συμβιβασμοί που δεν σας εκπροσωπούν θα σταματήσουν. Ίσως αυτό φέρει σε αντιπαράθεση εσάς και οικεία σας πρόσωπα, που δεν κατανοούν την ανάγκη της αυτοδιάθεσης και της εξέλιξης.

Ωστόσο με προνοητικές κινήσεις σχεδιάζετε προσεκτικά τα επόμενα βήματα, καθώς θα είστε αποφασιστικοί και αντικειμενικοί. Στην πορεία του χρόνου,  σας περιμένουν βελτίωση, πρόοδος, άνοδος, ανέλιξη. Τολμήστε!

Να θυμηθείτε ή να διατηρείτε το σεβασμό προ εσάς τους ίδιους και προς το κοινωνικό περιβάλλον.

Καθώς πλέον θα απελευθερωθείτε από μέρος των συμβάσεων και συμβιβασμών, θα ανακαλύψετε τις πραγματικές ανάγκες σας και να γίνετε περισσότερο επαναστατικοί.

 Ο Δίας, πλανήτης σημειολογικά των ευκαιριών,  από την αρχή του έτους βρίσκεται στον Ταύρο, και η ανάπτυξη της κοινωνικής σας ζωής, είναι το πρωτεύον θέμα. Θα έχετε ευκαιρία να συμμετέχετε σε συλλογική δράση, να διευρύνετε τις γνωριμίες σας και να έχετε στόχους που σας παρέχουν χαρά, ασφάλεια και πληρότητα. Εκμεταλλευτείτε αυτή την δυνατότητα ως τέλος της ¨Ανοιξης, κυρίως για έργα που έχουν ξεκινήσει από τον προηγούμενο χρόνο. Υλοποίηση στόχων που θα σας προσφέρουν ασφάλεια και σταθερότητα.

Από το τέλος της Άνοιξης, θα εισέλθει στους Διδύμους. Λιγότερη σταθερότητα για σας, αλλά περισσότερη ευελιξία και προσαρμοστικότητα. Θα μάθετε να ζείτε σε ευρύτερα πλαίσια και να είστε σε ετοιμότητα με ιδέες που θα βοηθήσουν στα απρόοπτα.

Ο Κρόνος, ο σοφός δάσκαλος, διδάσκει μέσω της εμπειρίας και θα κρίνει τον τρόπο διαχείρισης των οικονομικών σας. Ίσως μάλιστα αλλάξει το επενδυτικό σας πρόγραμμα. Μία σοφή γνώση, ή εμπειρία, θα σας οδηγήσει σε άγνωστα μονοπάτια της ύπαρξης. Δεν αποκλείεται να απελευθερωθείτε από τον φόβο του θανάτου, του τέλους, της απώλειας.

Από τον προηγούμενο χρόνο βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων. Σημαντική βοήθεια για σας, καθώς θα αποκτήσετε γνώση και δυνατούς συμμάχους, προκειμένου να αισθανθείτε περισσότερο δυνατοί, σοφοί και συγκροτημένοι. Θα παραμείνει εκεί και σας στηρίζει με σοφία και επίγνωση, αυτοπεποίθηση και αυτοσεβασμό, ως το τέλος του 2025. Ένας σημαντικός βοηθός, σαν φύλακας-άγγελος, σαν να αναδύεται η εσωτερική σας γνώση.

Ο Ουρανός, ο εκκεντρικός επαναστάτης, ένας πλανήτης ανατροπών, βρίσκεται στον Ταύρο και θα είναι εκεί για κάποια χρόνια ακόμη. Στην διαδρομή αυτή, θα βοηθήσει  να βρείτε νέους ορίζοντες, και θα φανεί ποιους έχετε αποφασίσει να κατακτήσετε!

Στόχοι, φίλοι, κοινωνικές σχέσεις, συλλογικά έργα, θα είναι στα βασικά σας ενδιαφέροντα, αλλά με διαφορετικές πλέον αξίες.

Το 2012, ο Ποσειδώνας – πλανήτης της ουτοπίας και της έμπνευσης,  έκανε μία σημαντική κίνηση στον τομέα της φιλοσοφίας, της πνευματικής ανάτασης, των ιδεών και της ανώτερης γνώσης. (παραμένει εκεί συνολικά 14 χρόνια). Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να οραματιστείτε και να έχετε όμορφες εμπνεύσεις, ιδέες και ιδανικά.

Σε ένα πρακτικό επίπεδο, ίσως όμως υπάρχουν περίοδοι απογοήτευσης και απομυθοποίησης μετά από σειρά λαθών. Προσπαθήστε να κατανοήσετε την ουσία της φιλοσοφίας για τη ζωή. Μην παρασύρεστε από όμορφα λόγια ή ανθρώπους που προβάλουν μία εξιδανικευμένη εικόνα. Θα βρίσκετε γαλήνη και χαρά μέσω της τέχνης.

Η ανάγκη για συναισθηματική αρμονία και έμπνευση, είναι εμφανής. Αφεθείτε στην όμορφη μεταφυσική αίσθηση και δημιουργείστε μέσω των ταλέντων μας, της μουσικής, της πνευματικής αναζήτησης.

Ο Πλούτωνας, έδωσε μία πρώτη γεύση την Άνοιξη του 2023, αλλά πλέον από τον Ιανουάριο του 2024 και για 20 χρόνια (με ένα σύντομο διάλειμμα μόνο), θα φέρει σημαντικές αλλαγές στις εσωτερικές αναζητήσεις. Θα βοηθήσει να διακρίνετε καλύτερα τις ψυχικές σας ικανότητες, ίσως να απαλλαγείτε από εξαρτήσεις και συνήθειες που μπλοκάρουν τη ζωή σας και να νιώσετε πως είστε εσείς  οι ίδιοι, πηγή δύναμης.

Μεταμορφώνεται η κοινωνία με νέες επαναστατικές προτάσεις, άλλοτε θετικές, άλλοτε αρνητικές, καθώς υπάρχουν έντονα αντικρουόμενες συνθήκες. Η διαδρομή της μεταμόρφωσης μακρά, αλλά ουσιαστική. Το πότε σας αγγίζει, θα εξαρτηθεί από το ατομικό σας ωροσκόπιο.

Ο Χείρωνας είναι ένας ακόμη σημαντικός παράγοντας αλλαγών, όπου μετά από μισό αιώνα πέρασε στον Κριό. Αυτά τα χρόνια, θα είστε σε θέση να αναλάβετε δράση σε ένα κοινωνικό έργο, το οποίο θα σας χαρακτηρίσει ή θα διορθώσει κάποιες αδυναμίες του παρελθόντος. Ίσως μάλιστα φανείτε αρκετά μαχητικοί και διεκδικητικοί. Θα παραμείνει αρκετά εκεί και έχει σημασία για την προβολή σας.

Με βάση τους Δεσμούς της Σελήνης,  σας οδηγεί να ενδιαφερθείτε για την κοινωνική σας εικόνα. Κάθε επιλογή στο εξής,  είναι καρμική ευθύνη και θα πρέπει να αποδείξετε πως έχετε υγιείς βάσεις, ως ποιότητα και πως παίρνετε θέση που θα σηματοδοτήσει τα επόμενα βήματα. Πρωτοβουλίες κυρίως για τις κοινωνικές σας σχέσεις και την προβολή σας σε ένα ευρύτερο κύκλο, θα είναι απαραίτητες, αρκεί να μη γίνουν χωρίς περίσκεψη.

Οι εκλείψεις του έτους, στις οποίες θα αναφερθούμε διεξοδικά τις κατάλληλες ημερομηνίες, και συμβαίνουν τον Μάρτιο, Απρίλιο, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

Κατά τη διάρκεια των περιόδων αυτών, θα έχετε ευκαιρία να διακρίνετε πόσο ψηλά θέλετε να φτάσετε, αν έχετε στόχους και κοινωνικές ανησυχίες. Ταυτόχρονα, θα προβληματιστείτε για την καριέρα και για την βάση της ζωής σας.

Ο προστατευτικός λίθος του Καρκίνου, είναι ο Λαρβικίτης

Κάθε βήμα στην ενσάρκωση είναι ένα δύσκολο έργο που ενίοτε μοιάζει με άθλο. Στην δική σας περίπτωση, ως Καρκίνος ο άθλος που αντιστοιχεί στην αλληγορία του μυθικού ήρωα Ηρακλή, είναι «Το χρυσοκέρατο ελάφι της Αρτέμιδος».

Τσέκαρε και εδώ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπηρεσίες Εστίασης

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;