Αιγόκερως: Ετήσιες προβλέψεις 2024 - Έμπνευση και ιδανικά θα είναι φάρος και οδηγός
Ετήσιες προβλέψεις 2024 - Αιγόκερως: Τι θα φέρει η νέα χρονιά στην προσωπική, επαγγελματική ζωή και στην υγεία σας - Αναλυτικές προβλέψεις για το ζώδιο των Αιγόκερων!

Ετήσιες προβλέψεις 2024 για τους Αιγόκερους – Από τη Λίλιαν Σίμου

Είστε μεθοδικοί και θέτετε σημαντικούς στόχους. Αυτό βοηθά σε μεγάλο βαθμό σε ό,τι αφορά την προσωπική σας αποστολή, που μοιάζει με το στοίχημα να κατακτήσετε την κορυφή, την αναγνώριση του μόχθου σας.

Με κυβερνήτη τον Κρόνο, τον μεγάλο κριτή και δάσκαλο του ζωδιακού, είχατε μία αξιόλογης σημασίας διαδρομή ως πρόσφατα. Αν και οι συγκυρίες ήταν δύσκολες, δώσατε τη μάχη της αξιολόγησης και αποκομίσατε γνώση, σοβαρές προδιαγραφές, εμπειρία, ευθυκρισία. Πολλές εκκρεμότητες που καθυστέρησαν,  έκλεισαν πλέον και βρίσκεστε απελευθερωμένοι αισθητά, προωθώντας με μεγαλύτερη ευχέρεια τα όνειρά σας.

Θα πορευτείτε στο εξής περισσότερο ανθεκτικοί, σοφοί, συνετοί, με αυτοεκτίμηση για όσα κερδίσατε, ως εμπειρία ή ως αυτογνωσία,  με εμπιστοσύνη στον εαυτό σας.

Σημαντικό είναι να αφήσετε ό,τι δεν σας χρησιμεύει πια κατά μέρος, και να εκτιμήσετε τις προδιαγραφές, κάνοντας επιλογή προτεραιοτήτων για σας τους ίδιους και ό,τι άλλο σας ενδιαφέρει.

Ένα ακόμη μάθημα των τελευταίων χρόνων είναι να ξεπεράσετε την σκληρότητα, την παγερή στάση, την ανάλγητη ή κυριαρχική συμπεριφορά. Αντίθετα, να βασιστείτε σε διαχρονικές αξίες, παραδόσεις, ποιότητα και προσπάθεια. Να είστε στο εξής περισσότερο αποφασιστικοί και αντικειμενικοί. Να αποδεχτείτε όμως πως δεν υπάρχει τελειότητα στο ορατό μας σύμπαν, παρά μόνο βελτίωση, πρόοδος, άνοδος, ανέλιξη.

Ο Κρόνος φέτος βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων και θα μπορέσετε να υλοποιήσετε τα όνειρά σας και να κάνουμε εφικτούς κάποιους στόχους ως το 2025. ‘Έμπνευση και ιδανικά θα είναι φάρος και οδηγός σας.

Ο Δίας, πλανήτης των ευκαιριών, κινείται ήδη από τον προηγούμενο χρόνο στο ζώδιο του Ταύρου.  Ιδιαίτερα θετική περίοδος για σας, αφού θα νιώσετε την ανάγκη να απολαύσετε τη ζωή, να χαρείτε με τους αγαπημένους σας όμορφες στιγμές και να δημιουργήσετε μέσω των δεξιοτήτων σας. Αξιοσημείωτες οι επιτυχίες που θα έχετε, καθώς μπορείτε να αποκομίσετε χαρά, κέρδη, να αναδείξετε το ταλέντο σας, να κάνετε απτή κάθε σας επιθυμία ως τέλος της Άνοιξης.

Από το καλοκαίρι και μετά, πολλαπλασιάζονται οι υποχρεώσεις και οι δυνατότητες εξέλιξης στην εργασία σας. Ίσως χρειάζεται στο εξής να είστε πιο ευέλικτοι και πολύπλευροι.

 Ο Ουρανός, ο εκκεντρικός επαναστάτης, ένας πλανήτης ανατροπών, βρίσκεται στον Ταύρο, ζώδιο συμβατής φύσης με τη δική σας. Επομένως σας εξυπηρετεί και σας φέρνει νέες και καινοτόμες δημιουργικές εμπνεύσεις.

Η σταθερή πορεία του εκεί, είναι μία ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα και ευνοϊκή συγκυρία για σας. Έχετε μία ευκαιρίες προόδου, δημιουργικών ιδεών, ανανέωσης δημιουργικής και συναισθηματικής. Περισσότερα δώρα με εκπλήξεις αισιοδοξίας,  θα τα βιώσετε φυσικά αργότερα. Η απελευθέρωση του Ουρανού θα είναι σαν πρώτη ανάσα για σας, μετά από αρκετά χρόνια πίεσης και εκπλήξεων.

 Το 2012, ο Ποσειδώνας – πλανήτης της ουτοπίας και της έμπνευσης,  έκανε μία σημαντική κίνηση στον τομέα της οικογένειας (και θα παραμείνει πιθανόν εκεί 14 χρόνια). Κατάλληλη περίοδος για πολλούς από εσάς να οραματιστείτε και να έχετε όμορφες εμπνεύσεις, ιδέες και ιδανικά.

Σε ένα πρακτικό επίπεδο, ίσως όμως υπάρχουν περίοδοι απογοήτευσης και απομυθοποίησης μετά από σειρά λαθών. Προσπαθήστε να κατανοήσετε αυτό που συμβαίνει και δώστε χρόνο στον εαυτό σας να γειωθεί στα πρακτικά. Θα βρίσκετε γαλήνη και χαρά μέσω της τέχνης.

Πολλά θα υλοποιηθούν κυρίως με την συμβολή του Κρόνου που συμπορεύεται στο ζώδιο του Ποσειδώνα. Η διάκριση που σας χαρακτηρίζει, θα δώσει βαρύτητα σε κάθε τι που είναι χρήσιμο και ουσιαστικό.

  Ο Πλούτωνας ο πλανήτης της βαθιάς ριζικής αλλαγής και μεταμόρφωσης έμεινε στο ζώδιό σας για δώδεκα και πλέον χρόνια. Αποχωρεί ουσιαστικά στις αρχές του 2024.  Ήδη έχετε βιώσει ανατροπές και αλλαγές και φυσικά σας έχει προκαλέσει προβληματισμούς. Μέσα από τις δυσκολίες που βιώθηκαν αυτά τα χρόνια, θα έχετε κατανοήσει σε βάθος τον ίδιο σας τον εαυτό, καθώς οι εμπειρίες μοιάζουν με ένα είδος μύησης.

Μεταμόρφωση και συνειδητοποίηση είναι το απόσταγμα της εμπειρίας. Καλλιεργήθηκε η θωράκιση και η αποστασιοποίηση έγινε ασπίδα σας.

Όλα αυτά τα εφόδια θα σας βοηθήσουν στο εξής, καθώς ο Πλούτωνας από την 22α Ιανουαρίου εισέρχεται για 20 χρόνια στον Υδροχόο (με ένα σύντομο διάλειμμα). Με εμπιστοσύνη στις δυνάμεις σας, οι αξίες αλλάζουν και φέρνετε περισσότερη

 Ο Χείρωνας από τα μέσα Απριλίου 2018 πέρασε στην αρχή του ζωδιακού μετά από μισό αιώνα. Σημαντική έναρξη για όλους μας. Για σας ειδικά, έδωσε ένα στίγμα, συνειδητοποίησης προσωπικών εμπειριών που σας καθήλωναν και σας περιόριζαν.

Θα πρέπει να αναλάβετε πρωτοβουλία και να απομακρύνετε ό,τι σας τραυματίζει, σας πονά και σας παγιδεύει σε ένα φαύλο κύκλο ταλαιπωρίας. Θα χρειαστεί να προχωρήσετε, αφήνοντας πίσω απώλειες και την ασάφεια των προηγουμένων ετών.

Το καρμικό μονοπάτι των Δεσμών της Σελήνης είναι σημαντικό για την κεντρική ιδέα της αποστολής μας. Η νέα χρονιά είναι μία μετάβαση, όπου εμπλέκεται το χθες και οι επιλογές που θα βαρύνουν τα επόμενα βήματα. Διαμορφώνεται μία νέα βάση με σθένος και πρωτοβουλία ανάληψης ευθυνών, παρορμητικά και ριψοκίνδυνα κάποιες φορές.  Ταυτόχρονα όμως ξεκινά μία διαδρομή με προκλήσεις όπου θα πρέπει να διευκρινιστούν το κοινωνικό σας προφίλ, θέτοντας νέα θεμέλια στη ζωή σας.

Μπορείτε να τολμήσετε και να αναλάβετε την ευθύνη της αποφασιστικότητάς σας!

 Οι εκλείψεις του έτους, στις οποίες θα αναφερθούμε λεπτομερώς την εκάστοτε περίοδο,  αγγίζουν τους μήνες Μάρτιο, Απρίλιο,  Σεπτέμβριο και Οκτώβριο.

Το βασικό τους μήνυμα είναι πως χρειάζεται να αλλάξει η κοινωνική σας προβολή, οι γνωριμίες και οι συλλογικές προσπάθειες. Μην είστε διστακτικοί για να τολμήσετε την ατομική χαρά και πληρότητα. Το κενό αυτό μειώνει ενίοτε την δυναμική σας. Επομένως θα πρέπει να ακολουθήσετε το μονοπάτι που σας εκφράζει προσωπικά. Αυτό θα φέρει περισσότερη επιτυχία σε ό,τι άλλο κάνετε.

Ο προστατευτικός λίθος του Αιγόκερου, είναι ο Γρανάτης Αλμανδίνης.

Κάθε βήμα στην ενσάρκωση είναι ένα δύσκολο έργο που ενίοτε μοιάζει με άθλο. Στην δική σας περίπτωση, ως Αιγόκερως, ο άθλος που αντιστοιχεί στην αλληγορία του μυθικού ήρωα Ηρακλή, είναι «Ο Κέρβερος – ο φύλακας του Άδη». Ίσως ο πλέον ουσιαστικός άθλος με στόχο την κάθαρση και την απομάκρυνση από τη σήψη των αδυναμιών μας.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Πλήρης Απασχόληση

15-03-2024

Αθήνα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;