Ζυγός: Ετήσιες προβλέψεις 2024 - Ο νέος χρόνος υπόσχεται πολλές εναλλακτικές δυνατότητες
Ετήσιες προβλέψεις 2024 - Ζυγός: Τι θα φέρει η νέα χρονιά στην προσωπική, επαγγελματική ζωή και στην υγεία σας - Αναλυτικές προβλέψεις για το ζώδιο του Ζυγού!

Ετήσιες προβλέψεις 2024 για τους Ζυγούς – Από τη Λίλιαν Σίμου

Ο νέος χρόνος υπόσχεται πολλές εναλλακτικές δυνατότητες. Θα ολοκληρωθεί η καρμική εμπειρία με φίλους και στόχους και ενδεχομένως, θα «ανοίξετε φτερά» προς άλλους ορίζοντες. Έτσι κι αλλιώς είναι μία περίοδος κατά την οποία θα φανεί αν και πόσο σας δίδαξε το παρελθόν και αν μπορείτε να εφαρμόσετε αυτά τα μαθήματα, από τώρα και στο εξής.

Η χρόνια αυτή θα θέσει προβληματισμούς, θα έχει όμως και αρκετή φλόγα, που θα εκδηλωθεί με την αντίληψη και τη νόηση του ζωδίου σας. Θα είναι λοιπόν ένας εξαιρετικός συνδυασμός χαράς, αγάπης, αναγνώρισης και πληρότητας. Σημαντική λεπτομέρεια: να πιστέψετε στην ατομική πρωτοβουλία, υποχωρώντας λιγότερο στην συλλογική.

Πιο αναλυτικά έχουμε τους εξής συνδυασμούς:

 Ο Κρόνος είναι ο αυστηρός κριτής του ζωδιακού, είναι ο δάσκαλος του κάρμα, δηλαδή των συνεπειών των πράξεών μας, των επιλογών μας. Είναι το μάθημα ζωής για τον καθένα μας. Βρίσκεται πλέον  στο ζώδιο των Ιχθύων και θα παραμείνει ως το 2025. Είναι πλανήτης σε έξαρση στο ζώδιό σας, επομένως θετικός ως προς τη φύση του. Στο ζώδιο των Ιχθύων όμως, είναι σε μία ιδιαίτερη θέση, όπου πρέπει να επαναπρογραμματιστεί η καθημερινότητά σας.

Θα είναι διαφορετικοί οι ρυθμοί των υποχρεώσεων, ωστόσο αν εργαστείτε μεθοδικά, θα βρείτε λύσεις για πολλά ασαφή θέματα. Μην αναλαμβάνετε πολλές υποχρεώσεις ταυτόχρονα, θέσετε προτεραιότητες.

 Ο Δίας, πλανήτης των ευκαιριών, είναι από τον προηγούμενο χρόνο στον Ταύρο. Οι αξίες, τα οικονομικά και οι επενδύσεις για το μέλλον, είναι αυτά που θα σας απασχολήσουν σε πρώτο πλάνο ως το τέλος της Άνοιξης. Ρεαλιστικοί στόχοι, θα αναπτυχθούν, αν δεν κινηθείτε παρορμητικά.

Το τοπίο των ευκαιριών αλλάζει για σας, κυρίως από το καλοκαίρι και μετά. Κι αυτό γιατί ο Δίας θα εισέλθει στο ζώδιο των Διδύμων, ζώδιο του αέρα, όπως είναι η φύση σας. Ανοίγονται δρόμοι, είτε σε γνώση, είτε σε γνωριμίες, είτε σε επιλογές. Όμως η ρεαλιστική ματιά, θα παίξει βασικό ρόλο.

 Ο Ουρανός είναι ο πλανήτης της επαναστατικής αλλαγής, του απρόοπτου και του διαφορετικού. Ήδη,   από την Άνοιξη του 2019, είναι οριστικά στο ζώδιο του Ταύρου και προκαλεί μία ανάγκη αλλαγών βαθύτερη και λιγότερο συνειδητή, με διάρκεια επτά ετών. Θα διαφοροποιηθείτε ως προς την αίσθηση της ασφάλειας και σταθερότητας, θα θέλετε ίσως με νέα προσέγγιση, να επενδύσετε συναισθηματικά και υλικά όλα αυτά τα χρόνια.

 Ο Ποσειδώνας προσδίδει μία αίσθηση ασάφειας και αβεβαιότητας τα τελευταία χρόνια, στο ζώδιο των Ιχθύων. Είναι η αβεβαιότητα που ίσως απορυθμίζει την καθημερινότητά σας, καθώς θέλετε να ζυγίζετε τις αποφάσεις και φυσικά θα διαπιστώνετε σταδιακά πως είναι όλο και πιο ενδιαφέρουσα η ζωή, αν αφεθείτε στο όνειρο.

Αν οι οραματισμοί σας ή οι προσδοκίες, δεν ικανοποίησαν με το αποτέλεσμα ως σήμερα, μην ανησυχείτε. Πλέον θα είστε πολύ πιο σαφείς φέτος και συγκεκριμένοι καθώς βοηθά η παρουσία του Κρόνου στο ίδιο ζώδιο.

Φυσικά με τον Ποσειδώνα για μερικά χρόνια ακόμη στο ζώδιο των υποχρεώσεων, είναι απαραίτητο να διατηρήσετε με πειθαρχία τις προτεραιότητές σας και να βάζετε τάξη στην καθημερινότητά σας. 

 Ο Πλούτωνας δίνει έμφαση στην ριζική και αληθινή αλλαγή. Αφορά συλλογικά την κοινωνία και ατομικά τον καθένα μας στα σημεία που αγγίζει. Φέρνει πλήρη αναγέννηση και πολλές νέες εμπειρίες, αλλάζοντας ριζικά τη ζωή σας.

Καθώς από την 22α Ιανουαρίου θα είναι οριστικά πλέον στον Υδροχόο (εκτός από ένα σύντομο διάλειμμα), για είκοσι χρόνια, είναι σημαντικό να γνωρίζετε πως ζωδιακά, θα σας στηρίζει. Η αργή του κίνηση βέβαια, δεν θα κάνει αισθητή απαραιτήτως από την τρέχουσα χρονιά, την εύνοιά του. Όμως σταδιακά θα το νιώσετε, καθώς θα αναπτύξετε περισσότερο την αυτοπεποίθηση και την εμπιστοσύνη στις δυνάμεις και τα ταλέντα σας.

 Σημαντικός στις αλλαγές είναι ο Χείρωνας. Από την 17η Φεβρουαρίου του 2019, είναι πλέον οριστικά στον τομέα των σχέσεων, απέναντι από το ζώδιό σας. Θα πρέπει να γίνετε περισσότερο επιλεκτικοί στις συναναστροφές, να αποφύγετε εκείνους που σας πληγώνουν συναισθηματικά, δεν σέβονται την υπόστασή σας και προσπαθούν να κερδίσουν από την συντροφική σας διάθεση. Αν τον εκμεταλλευτείτε σωστά, θα επουλωθούν πολλά τραύματα των σχέσεων του παρελθόντος και θα κάνετε ένα νέο ξεκίνημα δυναμικό και ουσιαστικό!

Ο Χείρωνας είναι δάσκαλος και καθοδηγητής. Σας προσφέρει άπλετη βοήθεια, μέσα από συνειδητοποιήσεις.

 Οι Δεσμοί της Σελήνης, είναι  η καρμική διαδρομή κατά την πορεία του έτους. Για σας,  οι καρμικές απαιτήσεις είναι σημαντικές μέσα σ’ αυτή τη χρονιά. Θα εμβαθύνετε στην ποιότητα των επιλογών των σχέσεων και θα αποκολληθείτε σταδιακά από εξαρτήσεις του συναισθήματος. Θα πρέπει να πιστέψετε στον εαυτό σας και να αναλάβετε ατομική δράση. Δεν χρειάζεστε πάντα συνοδοιπόρους. Η αγάπη και η ομορφιά θα κάνουν την ψυχή σας πιο σίγουρη για αποφάσεις που θα προσφέρουν σε όλους ένα θετικό δώρο. Θα κριθεί η βαθύτερη έννοια κάθε σχέσης για σας. Σημαντικά μαθήματα για κάθε ουσιαστική σχέση στη ζωή σας.

Οι εκλείψεις του έτους θα αναλυθούν την ανάλογη περίοδο, θα μπορούσαμε να σας πούμε επιγραμματικά πως αφορούν: τον Μάρτιο, τον Απρίλιο, τον Σεπτέμβριο και τον Οκτώβριο.

Είναι εξαιρετικά σημαντικές για επαναξιολόγηση και για διάκριση σε ό,τι σας διασφαλίζει μία ήρεμη και εποικοδομητική συμπόρευση με τους άλλους. Εξαλείφοντας αδυναμίες, όπως η κτητική διάθεση, ο φόβος για το «αύριο», θα αναδείξουν νέες ενδιαφέρουσες πρωτοβουλίες για συνεργασίες, ή τουλάχιστον θα προχωρήσετε και θα κατακτήσετε ανθρώπους που θα έχουν την προθυμία να στηρίξουν.

Προστατευτικός λίθος του Ζυγού: Σιδηροπυρίτης 

Κάθε βήμα στην ενσάρκωση είναι ένα δύσκολο έργο που ενίοτε μοιάζει με άθλο. Στην δική σας περίπτωση, ως Ζυγός, ο άθλος που αντιστοιχεί στην αλληγορία του μυθικού ήρωα Ηρακλή, είναι «Ο Ερυμάνθιος Κάπρος»

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Logistics

Πλήρης Απασχόληση

03-01-2024

Μενίδι

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

06-03-2024

Αθήνα

1.000

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
22:00
-
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
19:45
-
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
21:45
-
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
 1