Γιώργος Λιανός: Τι αποκάλυψε για την πρεμιέρα του Survivor & τους νέους κανόνες
Ο Γιώργος Λιανός μίλησε για την πρεμιέρα του Survivor και έκανε μερικές αποκαλύψεις για τους νέους κανόνες του ριάλιτι επιβίωσης.

Ο Γιώργος Λιανός βρέθηκε καλεσμένος στο πλατό της εκπομπής «Fay’s Time» την Τετάρτη (20/12) και μίλησε για το νέο κύκλο του Survivor, καθώς και τις αλλαγές που θα υπάρξουν. Ο παρουσιαστής του ριάλιτι επιβίωσης τόνισε πως θα υπάρχει διαδικασία, στην οποία θα έχει λόγο και το τηλεοπτικό κοινό.

Αρχικά, ο παρουσιαστής του Survivor δήλωσε:

«Είμαι πολύ χαρούμενος για το κάστινγκ των μαχητών. Στα κάστινγκ που βρέθηκα και συγκεκριμένα στους 50, για κάθε έναν που δεν πέρναγε, ήταν ένας βαθύς αναστεναγμός. Υπάρχει όλο το ηλικιακό φάσμα, ωραίους χαρακτήρες, καλούς αθλητές. Οι μαχητές φαίνονται δυνατοί. Οι περσινές συμφωνίες δεν μας βγήκαν σε καλό, οπότε θα κοιτάξουμε να το προφυλάξουμε. Νομίζω ότι για φέτος έχει γίνει μια συμφωνία που θα μας καλύπτει σε τέτοιες περιπτώσεις παραβάσεων»

Ο Γιώργος Λιανός είπε στη συνέχεια:

«Για το θέμα των αποχωρήσεων, είναι λίγο πιο κοντά στη λογική του αμερικάνικου, του κλασικού Survivor. Οι παίκτες θα καταλήγουν σε μια αγωνιστική δοκιμασία για να δούμε ποιος θα αποχωρήσει. Αλλά μέχρι να φτάσουμε στους υποψήφιους προς αποχώρηση, θα υπάρχουν αρκετές διαδικασίες που μπορεί να ανατρέψουν τα πάντα. Μπορεί να έρθει τούμπα όλη η διαδικασία. Παραμένουν κανονικά οι αγώνες ασυλίες, τα συμβούλια, οι ψηφοφορίες…»

Κλείνοντας, ο Γιώργος Λιανός είπε:

«Θα υπάρχει και μια διαδικασία στην οποία θα εμπλέκεται και ο κόσμος, δεν θα τον αφήσουμε απ’ έξω. Απλά δεν έχει μπει ακόμα στη θέση του για να σας πω πώς ακριβώς θα γίνει. Φέτος θα είναι ακόμα πιο αυστηρά τα πράγματα και με τους ντόπιους»

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;