Γιώργος Λιανός για Survivor: «Μπορεί να γυρίσουν πρόσωπα που παραβίασαν κάποιους κανόνες»
Ο Γιώργος Λιανός μιλάει για το «Celebrity» και κάνει μερικές αποκαλύψεις για τον νέο κύκλο του Survivor.

Στην κάμερα της εκπομπής «Fay’s Time» μίλησε ο Γιώργος Λιανός. Ο γνωστός παρουσιαστής, επιστρέφοντας από τον Άγιο Δομίνικο μετά το τέλος των γυρισμάτων του «Celebrity», μίλησε για τη νέα εμπειρία που πήρε από το συγκεκριμένο project, ενώ αποκάλυψε κάποιες λεπτομέρειες για τον επόμενο κύκλο του Survivor, ο οποίος αναμένεται να έρθει στις οθόνες μας στις αρχές του 2024.

Αρχικά, ο παρουσιαστής μίλησε για το «Celebrity» και είπε:

«Τα περάσαμε ωραία. Για εμάς που κάναμε τα γυρίσματα είχε πολλή πλάκα, για τους παίκτες δεν ξέρω. Είναι ένα project που δεν εστιάζει στο λεγόμενο reality. Όλη η κεντρική ιδέα ήταν να περάσουμε καλά και να γελάσουμε… εις βάρος τους»

Στη συνέχεια, ο Γιώργος Λιανός ανέφερε:

«Για το Survivor δεν έχω κάτι να σου πω, δεν είναι κάτι ανακοινώσιμο. Μέχρι το τέλος της βδομάδας ίσως έχουμε κάποια νέα. Το περιμέναμε ότι θα έχει μεγάλη συμμετοχή, γιατί στο περσινό, στο All Star, δεν μπορούσε ο κόσμος να διεκδικήσει αυτή τη εμπειρία ζωής.

Ο κεντρικός άξονας θα είναι Μαχητές-Διάσημοι, υπάρχει και η option να ξαναμπούν μέσα και κάποια πρόσωπα που θέλει να δει ο κόσμος. Το καστ αυτή τη στιγμή είναι ανοιχτό»

Ο Γιώργος Λιανός παραδέχθηκε για το Survivor πως

«Κάποια πράγματα πέρσι άφησαν μία πικρία στον κόσμο, δεν ρίχνω ευθύνη στην παραγωγή. Ήταν μία κατάσταση περίεργη, ήταν θέμα παράβασης κανονισμών. Φέτος θα γίνουν κάποιες κινήσεις για να υπάρξει αυτό το αίσθημα δικαιοσύνης»

Κλείνοντας τις δηλώσεις του για τον νέο κύκλο του Survivor, ο Γιώργος Λιανός ανέφερε πως τα Χριστούγεννα θα τα περάσει στην Ελλάδα με την οικογένειά του, αφού το ριάλιτι επιβίωσης θα βγει στις οθόνες μας τις πρώτες ημέρες του 2024.

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

05-02-2024

Αθήνα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;