Αράχωβα: «Ο κακοποιητής του Όλιβερ δεν ανήκει στο οικείο περιβάλλον»
Μάρθα Πουλτίδου: «Υπήρξε αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης, ώστε να πάει στο σενάριο της αγέλης σκύλων, το οποίο ήταν πραγματικά ντροπή»

Η υπόθεση με το νεκρό χάσκι στην Αράχωβα παραμένει στο προσκήνιο και συνεχίζει να αποτελεί πεδίο αντιπαραθέσεων μέχρι να λάμψει η αλήθεια και να ολοκληρωθούν οι έρευνες.

Οι μέρες περνούν και το θέμα με το νεκρό χάσκι στην Αράχωβα, συνεχίζει να πυροδοτεί αντιδράσεις, συζητήσεις αλλά και σενάρια. Όσοι μιλούν για κακοποίηση του Όλιβερ από άνθρωπο, εμφανίζονται τις τελευταίες μέρες οργισμένοι. Υποστηρίζουν ότι κάποιοι θέλουν να κλείσει το θέμα, χωρίς οι δράστες της κτηνωδίας να έρθουν αντιμέτωποι με τις αποτρόπαιες πράξεις τους. Οι αστυνομικοί περιμένουν την πραγματογνωμοσύνη που αναμένεται να ρίξει φως στα αίτια του θανάτου του χάσκι.

Μιλώντας στο Mega και στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» η Μάρθα Πουλτίδου, επικεφαλής της ομάδας κατά της κακοποίησης ζώων, έκανε λόγο για αποπροσανατολισμό της κοινής γνώμης, αναφερόμενη στα σενάρια που ήθελαν τον Όλιβερ να έχει τραυματιστεί θανάσιμα από αγέλη σκύλων.

«Ακούγαμε την ΕΛ.ΑΣ. να λέει ότι ήταν αγέλη σκύλων και όλες εκείνες τις ημέρες που χάθηκε ο Όλιβερ, δεν υπήρχε πουθενά σε κάποιο πλάνο με έναν άνθρωπο. Υπήρξε αποπροσανατολισμός της κοινής γνώμης, ώστε να πάει στο σενάριο της αγέλης σκύλων, το οποίο ήταν πραγματικά ντροπή η υποτίμηση της νοημοσύνης μας, ενώ υπήρχε το βίντεο αυτό στα χέρια τους».

Την ίδια στιγμή, καθηγητής Κτηνιατρικής, ο οποίος έχει προσληφθεί ως τεχνικός σύμβουλος από την πλευρά των φιλοζωικών οργανώσεων, επιβεβαιώνει την αρχική γνωμάτευση της κτηνιάτρου που εξέτασε τον Όλιβερ, ότι δηλαδή υπήρχε τραύμα από αιχμηρό αντικείμενο και όχι δαγκωματιές από αγέλη σκύλων ή άλλων ζώων.

«Από την πρώτη στιγμή βγαίνω και φωνάζω ότι υπάρχει ιατροδικαστής, γιατί ήδη είχα μιλήσει, είχα ήδη δει τις φωτογραφίες, ήξερα τι είχε γίνει και ποια ήταν η άποψη των καθηγητών. Βλέπουμε ότι μας κορόιδευαν μέσα στα μούτρα μας. Είναι υποτιμητικό αυτό. Δεν είμαστε ακοινώνητοι, ούτε ζούμε στο υπερπέραν», συμπλήρωσε η κα. Πουλτίδου. Σύμφωνα με όσα υποστήριξε η ίδια, ο κακοποιητής του Όλιβερ δεν είναι άτομο από το οικείο του περιβάλλον.

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

05-03-2024

Ταύρος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Νέα Ιωνία Αττικής

⚽🏀 LIVE SCORES
27 Απρ. 2024
Αστ
20:00
-
ΟΦΗ
27 Απρ. 2024
Βόλ
20:00
-
Παν
27 Απρ. 2024
ΠΤΡ
20:15
-
ΛΑΥ
27 Απρ. 2024
ΠΑΟΚ
20:15
-
ΜΑΡ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;