Netflix: Περισσότερα από 10 παιχνίδια ετοιμάζει για την πλατφόρμα του
Στο μεταξύ μπορείς να παίξεις δωρεάν τα τρία παιχνίδια της Grand Theft Auto Trilogy - The Definitive Edition.

Περισσότερα από 10 νέα παιχνίδια ετοιμάζονται από τα 6 στούντιο ανάπτυξης της Netflix, σύμφωνα με άρθρο του ειδησεογραφικoύ portal Axios, που εξασφάλισε δηλώσεις από τον Mike Verdu, Vice President και υπεύθυνου για το τμήμα gaming της εταιρείας.

Σύμφωνα με τις δηλώσεις του Mike Verdu, η Netflix δεν παίρνει συχνά ρίσκα, αλλά όταν το κάνει το κάνει με υπομονή, κοιτάζοντας τα μακροπρόθεσμα οφέλη.      

«Είμαστε ευχαριστημένοι με την πρόοδο που έχουμε κάνει μέχρι τώρα. Οι συνδρομητές μας ανακαλύπτουν τα παιχνίδια και τα απολαμβάνουν. Και ο αριθμός των συνδρομητών που παίζει μεγαλώνει», είπε χαρακτηριστικά. 

Για την ιστορία, η Netflix έκλεισε τον προηγούμενο μήνα δύο χρόνια δραστηριοποίησης στο gaming, με την πλατφόρμα να διαθέτει περισσότερα από 80 παιχνίδια (86 μέχρι το τέλος του 2023), που μπορούν να παίξουν δωρεάν όσοι έχουν συνδρομή. Σε αυτό το διάστημα η εταιρεία έστησε δύο game studios και εξαγόρασε άλλα τέσσερα, τα οποία αυτή τη στιγμή ετοιμάζουν περισσότερα από 10 νέα παιχνίδια, ενώ σε συνεργασία με εξωτερικά στούντιο ανάπτυξης ετοιμάζουν άλλα 80. 

Μάλιστα, χθες προστέθηκαν στην πλατφόρμα και τρεις τίτλοι της Rockstar Games. Συγκεκριμένα, αν έχεις συνδρομή Netflix μπορείς πλέον να παίξεις δωρεάν τα  Grand Theft Auto III The Definitive Edition, Grand Theft Auto: Vice City The Definitive Edition και Grand Theft Auto: San Andreas The Definitive Edition, που αποτελούν την Grand Theft Auto Trilogy The Definitive Edition, η οποία έγινε πρόσφατα διαθέσιμη για smartphones και tablets.  

Nα σημειώσουμε εδώ ότι αν δεν έχεις συνδρομή Netflix μπορείς να αγοράσεις κανονικά τα παιχνίδια μέσω App Store ή Play Store, με τη διαφορά ότι θα πρέπει να πληρώσεις €19,99 για το καθένα. Σε κάθε περίπτωση πάντως, είτε μέσω Netflix, είτε με απευθείας αγορά, θα πρέπει να έχεις και συμβατή συσκευή. 

Για το Android τα τρία παιχνίδια απαιτούν συσκευή με Android 11 ή νεότερο και επεξεργαστή Snapdragon 855 ή καλύτερο και για το iOS, iPhone ή iPad με iOS 16 και επεξεργαστή A13 Bionic ή νεότερο. Τέλος, σε ότι αφορά τον αποθηκευτικό χώρο το GTA III απαιτεί τουλάχιστον, 3GB ελεύθερα στη συσκευή σου, το GTA: Vice City τουλάχιστον 5GB και το GTA: San Andreas, τουλάχιστον 10GB.  


Όσο για τα παιχνίδια που θα προστεθούν το επόμενο διάστημα στην πλατφόρμα, ο κύριος Vedu δεν έκανε συγκεκριμένες αναφορές, ωστόσο η εταιρεία έχει δώσει στη δημοσιότητα ένα trailer που περιλαμβάνει κάποιες από τις πιο σημαντικές προσθήκες του 2024 που περιλαμβάνουν τίτλους όπως τα Monument Valley 1 & 2, το Sonic Mania Plus, το Hades και πολλά άλλα. 

Διαβάστε ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

⚽🏀 LIVE SCORES
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
0 - 0
Ολυ
02 Μαϊ. 2024
Oly
0'
0 - 0
Ατα
02 Μαϊ. 2024
ΟΣΦΠ
ΤΕΛ
90 - 54
BARC
02 Μαϊ. 2024
ΜΑΚ
3'
15 - 20
ΠΑΟ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;