ΛΕΞ: Έδωσε συναυλία μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού
Ο γνωστός ράπερ ολοκλήρωσε την περιοδεία του στο σωφρονιστικό κατάστημα

Ο ΛΕΞ ολοκλήρωσε την περιοδεία του τη Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου πραγματοποιώντας μια ζωντανή εμφάνιση μέσα στο σωφρονιστικό κατάστημα του Κορυδαλλού.

Ο ράπερ έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram την Παρασκευή 15 Δεκεμβρίου, όπου μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από τη συναυλία.

Σε μία από τις φωτογραφίες φαίνεται να ποζάρει με μερικούς από τους κρατούμενους, ενώ ένα άλλο στιγμιότυπο τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της ερμηνείας του. Στη λεζάντα της ανάρτησης έγραψε: «Τελευταία στάση του tour».

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Λεξ (@lextgk)

Όπως ήταν λογικό η ανάρτησή του ΛΕΧ γέμισε αμέσως με δεκάδες σχόλια, με τους περισσότερους να συγχαίρουν τον ράπερ για την πράξη του, με όλους τους χρήστες να συγχαίρουν τον ράπερ για την πρωτοβουλία του. Μερικοί μοιράστηκαν στίχους από τα κομμάτια του, ενώ το δικό του σχόλιο άφησε και ο Νίκος Παππάς.

«Στην υγεία των παράνομων και των κακοποιών , που γουστάρουν να σ’ ακούν στην μοναξιά των κελιών», «Μ ακούνε στα κρυφά πίσω απ’ τα σίδερα», «Ελλάδα μη στριμώχνεις τα φτωχόπαιδα μέσα στις φυλακές και τα στρατόπεδα…» ήταν μερικά από τα σχόλια των οπαδών του ΛΕΞ.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

14-02-2024

Καλλιθέα Αττικής

950

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;