Μαρίνα Λαμπροπούλου: Με ενοχλεί να παντρεύονται οι ομοφυλόφιλοι, μεγαλώνω γιο
«Δεν θέλω να μεγαλώνει το παιδί μου με αυτό το πρότυπο» δήλωσε η χορογράφος Μαρίνα Λαμπροπούλου.

Αντίθετη με τους γάμους των ομοφυλόφιλων είναι η Μαρίνα Λαμπροπούλου, η οποία εξέφρασε τη διαφωνία της σε δηλώσεις που έκανε στις τηλεοπτικές κάμερες.

Η χορογράφος είπε «Super Κατερίνα» ότι μεγαλώνει έναν γιο και δεν θέλει το παιδί της να έχει αυτά τα πρότυπα, παρόλο που εκείνος το θεωρεί φυσιολογικό.

«Μεγαλώνω έναν γιο, είναι στην εφηβεία. Ο οποίος αντιμετωπίζει τα θέματα αυτά με απόλυτη ηρεμία και σεβασμό, δεν έχω κανένα πρόβλημα στο να υπάρχουν όλα αυτά, απλά με ενοχλεί το ότι πλέον έχουμε φτάσει στο σημείο να γίνονται και γάμοι μεταξύ ομοφυλόφιλων. Με ενοχλεί, δεν ξέρω ίσως είμαι παλαιών αρχών, δεν ξέρω. Έχω πάρα πολλούς φίλους γκέι και τους αγαπώ πάρα πολύ, δεν έχω κανένα πρόβλημα.

Αλλά το να προβούμε και σε γάμο… δεν ξέρω ίσως έχω μείνει πίσω, να μου αλλάξουν τα μυαλά κάποιοι άλλοι. Ίσως επειδή έχω γίνει μαμά τα βλέπω λίγο πιο αυστηρά τα πράγματα, δεν θέλω ο γιος μου να μεγαλώνει με αυτό το πρότυπο, δεν μου αρέσει» δήλωσε η αρχικά, ενώ στη συνέχεια πρόσθεσε πως εκείνη προσπαθεί να του πει κάτι πάνω σε αυτό το θέμα, εκείνος της το ξεκόβει λέγοντας πως της φαίνεται φυσιολογικό όλο αυτό.

«Μου λέει μαμά, δεν σε καταλαβαίνω, εγώ το βρίσκω νορμάλ αυτό» τόνισε στο τέλος η Μαρίνα Λαμπροπούλου, την οποία γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή της στο “3,2,1” του ΑΝΤ1 και στην κριτική επιτροπή του «Dancing With The Stars» το 2021.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Στελέχη Ξενοδοχειακών Μονάδων

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Υπάλληλοι γραφείου

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;