Γιώργος Κοψιδάς: «Φέτος δεν με προτίμησαν στη μυθοπλασία»
Γιώργος Κοψιδάς: «Συνειδητοποίησα ότι η συγκατοίκηση από ένα σημείο και μετά με καταπιέζει, οπότε έχω ανάγκη να έχω τον προσωπικό μου χώρο»

Ο Γιώργος Κοψιδάς μίλησε στο Breakfast@star για τη σχέση του με την τηλεόραση, είπε την άποψή του για την τεκνοθεσία στα ομόφυλα ζευγάρια και αναφέρθηκε στη σεξουαλική του επανάσταση.

«Φέτος δεν με προτίμησαν στη μυθοπλασία. Δεν το έχω σκεφτεί, αλλά αν θα ήταν ένα concept που θα μου άρεσε και θα είχε πλάκα, μπορεί να το συζητούσα» είπε αρχικά ο Γιώργος Κοψιδάς και συνέχισε:

«Είμαι 1,5 χρόνο σε σχέση. Ο γάμος δεν είναι καθόλου στα σχέδιά μου, δεν το έχω σκεφτεί. Έχω συζήσει τρεις φορές με σχέσεις μου, αλλά συνειδητοποίησα ότι η συγκατοίκηση από ένα σημείο και μετά με καταπιέζει, οπότε έχω ανάγκη να έχω τον προσωπικό μου χώρο. Για εμένα το ιδανικό είναι αυτό που έχω τώρα. Ζει ο καθένας στο σπίτι του κι όσες ημέρες την εβδομάδα θέλουμε να κοιμηθούμε μαζί, το κάνουμε».

Για την τεκνοθεσία από ομόφυλα ζευγάρια ανέφερε: «Τα παιδιά χρειάζονται βασικά φροντίδα, αγάπη. Αν ένα παιδί μπορεί να το πάρει αυτό από δύο ομόφυλους και μπορεί να μεγαλώσει μέσα σε ένα περιβάλλον με στοργή, αγάπη κι αποδοχή και όμορφα συναισθήματα, γιατί όχι;»

«Μέχρι τότε ήμουν αρκετά μαζεμένο παιδί κι είχα κάνει δύο σχέσεις στη ζωή μου. Μετά από έναν χωρισμό, που ήταν πολύ επώδυνος και βίωσα απόρριψη, εκείνη την περίοδο δούλεψα και νύχτα και βολεύει πολύ να δουλεύεις νύχτα στο κομμάτι των γνωριμιών, ήταν για εμένα μία σεξουαλική επανάσταση. Συνεχίζω και απολαμβάνω ακόμα το σ@ξ» πρόσθεσε ο Γιώργος Κοψιδάς.

 

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

Μεταφορές

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Μαρούσι

800

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;