Δημήτρης Σαμόλης: «Οι δικοί μου δεν ήθελαν να ασχοληθώ με την υποκριτική, ειδικά ο μπαμπάς μου»
Δημήτρης Σαμόλης: «Ήθελα να γίνω ηθοποιός για να πάρω την αγάπη που ένιωθα ότι μου λείπει»

Συνέντευξη στην εκπομπή «Fay’s Time» έδωσε ο Δημήτρης Σαμόλης. Ο ηθοποιός μίλησε για το μπούλινγκ που είχε βιώσει στα παιδικά του χρόνια, ενώ απάντησε και για το γάμο της Δήμητρας Ματσούκα.

«Μου αρέσει να μην έχω συγκεκριμένη ταμπέλα. Οι “Στρακαστρούκες” έχουν αυτοβιογραφικά στοιχεία και κάποια από περιπτώσεις παιδιών που έφυγαν με πολύ περίεργο τρόπο, όπως ο Βαγγέλης Γιακουμάκης. Η σχέση μου με τον πατέρα μου έχει πολλές προκλήσεις, όσο περνάει ο καιρός λειαίνονται οι γωνίες αυτής της σχέσης και είμαστε πολύ καλύτερα», είπε αρχικά ο Δημήτρης Σαμόλης.

«Έχω υποστεί μπούλινγκ ως παιδί επειδή δεν έπαιζα μπάλα και έκανα παρέα με κορίτσια. Επειδή δεχόμουν μπούλινγκ έβγαλα μια άμυνα και έγινα πολύ σκληρό παιδί, είχα παγώσει για να μη δείχνω τα συναισθήματά μου. Μου έμεινε τραύμα το μπούλινγκ που βίωσα, ευτυχώς υπάρχουν ψυχοθεραπευτές», είπε στη συνέχεια ο Δημήτρης Σαμόλης.

«Οι δικοί μου δεν ήθελαν να ασχοληθώ με την υποκριτική, ειδικά ο μπαμπάς μου ήταν κάθετος. Ήθελα να γίνω ηθοποιός για να πάρω την αγάπη που ένιωθα ότι μου λείπει. Ήθελα να πω σε όλους “τώρα με βρίζεται, αλλά κάποια στιγμή θα με αγαπήσετε θέλετε δεν θέλετε”. Οι γονείς μου έχουν καταλάβει τα λάθη τους, σε κάποιες φάσεις όμως με θεωρούν υπερβολικό», ανέφερε επίσης ο Δημήτρης Σαμόλης.

Κλείνοντας, ο Δημήτρης Σαμόλης είπε για τη Δήμητρα Ματσούκα: «Το παντρέψαμε το κορίτσι, ήμασταν φειδωλοί στον τρόπο που το αντιμετωπίσαμε, είναι πολύ ερωτευμένα τα παιδιά».

 

 

 

 

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Χωρίς κατηγορία

Όλοι οι τύποι εργασίας

21-03-2024

Θεσσαλονικη

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Χαλάνδρι

1.500

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;