Αράχωβα: «Eίχε μαρτυρήσει στα χέρια όποιου βρισκόταν» - Τι αναφέρει ο κηδεμόνας του σκύλου που κακοποιήθηκε βάναυσα
«Δεν αφήνω τίποτα θα το πάω μέχρι τέλος, πρέπει να βρεθεί ο εγκληματίας που το έχει κάνει» (BINTEO)

Ο κηδεμόνας του σκύλου που κακοποιήθηκε σεξουαλικά και τελικά υπέκυψε στα τραύματά του μίλησε για την φρικαλεότητα που έζησε ο 8χρονος Όλιβερ.

«Δεν αφήνω τίποτα θα το πάω μέχρι τέλος, πρέπει να βρεθεί ο εγκληματίας που το έχει κάνει», λέει ο κηδεμόνας του 8χρονου σκύλου από την Αράχωβα.

«Δεν αποκλείω τίποτα και δεν θα εκπλαγώ με ό,τι και αν ακούσω» όπως είπε. «Κατάλαβα πως είχε μαρτυρήσει στα χέρια όποιου βρισκόταν. Είχε αιμορραγία, ήταν σε άθλια κατάσταση και έπειτα την επιβεβαίωσε και η κτηνίατρός μου» είπε μιλώντας στο Mega.

«Ήταν σε μία ημιλιπόθυμη κατάσταση, τραγική κατάσταση. Τον είδα και όχι μόνο σοκαρίστηκα, δεν πίστευα στα μάτια μου» πρόσθεσε. «Ο Όλιβερ είχε σταθερή πορεία, είπε, γνώριζα πάντα που κινούνταν ο σκύλος μου».

Η γνωμάτευση της κτηνιάτρου μιλά για βαρύτατη σεξουαλική κακοποίηση του ζώου που οδήγησε στον θάνατό του. Την ίδια ώρα φιλοζωικές καταγγέλλουν συγκάλυψη της φρικαλεότητας που έζησε ο Όλιβερ.

Οι έρευνες της αστυνομίας για τον εντοπισμό του δράστη της φρικαλέας κακοποίησης του 8χρονου σκύλου συνεχίζονται και σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικές αρχές είναι κοντά στον εντοπισμό του δράστη.

 

Διαβάστε ακόμη:
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Αγροτικά

Πλήρης Απασχόληση

24-01-2024

Ηρακλειο Κρητης

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

  
  
  
  
 1