Ευτυχία Φαναριώτη: «Το bullying εγώ δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει - Ο καθένας είναι όπως είναι»
Η Ευτυχία Φαναριώτη μιλάει για το «Καφέ της Χαράς», το bullying και το body shaming.

Η Ευτυχία Φαναριώτη παραχώρησε συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Το Πρωινό» και στον δημοσιογράφο, Γρηγόρη Μπάκα. Μεταξύ άλλων, συζήτησαν για τις έννοιες του bullying και του body shaming, με αφορμή το θέμα που συχνά ανοίγει στον δημόσιο διάλογο και την τηλεόραση, αλλά και την αλλαγή στους στίχους του τραγουδιού «Άδωνις».

Η ηθοποιός δηλώνει πως:

«Έβγαλα χρήματα για να ζω αλλά χρήματα παραπάνω όπως το εννοείτε εσείς, όχι δεν έχω βγάλει. Αλλά μη νομίζετε ότι οι ηθοποιοί βγάζουν πολλά χρήματα. Αυτό είναι ένας μύθος»

Η Ευτυχία Φαναριώτη παραδέχεται πως ακόμη και σήμερα τη φωνάζουν στον δρόμο με το όνομα της ηρωίδας που υποδύθηκε στο «Καφέ της Χαράς». Σε ερώτηση για το bullying και το #metoo, η ίδια απαντά:

«Εμείς το έχουμε φτάσει σε αυτό το σημείο με το bullying και το #metoo. Είναι τα αποτελέσματα της δικής μας συμπεριφοράς, εμείς είμαστε υπεύθυνοι για αυτό που συμβαίνει.

Και το bullying εγώ δεν καταλαβαίνω τι σημαίνει. Ο καθένας είναι όπως είναι. Εγώ δεν νιώθω άσχημα με τους χαρακτηρισμούς, εκείνοι θα πρέπει να νιώθουν άσχημα. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με τα κιλά μου»

Η Ευτυχία Φαναριώτη καταλήγει λέγοντας:

«Τον χοντρό πώς θα τον πεις; Παχουλοκομψό; Χοντρό θα τον πεις. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει αυτή η φοβία του να πούμε τα πράγματα όπως είναι. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί αυτό θεωρείται bullying. Ή έναν που φοράει γυαλιά δεν θα τον πούμε ότι φοράει γυαλιά; Πώς θα τον πούμε;»

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;