Ελένη Δήμου: «Δεν πρέπει να αλλάζουμε τους στίχους στα τραγούδια»
Η Ελένη Δήμου σχολιάζει την απόφαση της Άλκηστις Πρωτοψάλτη να βγάλει τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις» σε πρόσφατο live της.

Την Ελένη Δήμου συνάντησαν οι κάμερες των ψυχαγωγικών εκπομπών στην επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «November» στο θέατρο Τζένη Καρέζη. Η σπουδαία ερμηνεύτρια ερωτήθηκε για το πρόσφατο σκηνικό με την Άλκηστις Πρωτοψάλτη και την απόφασή της να παραλείψει σε live εμφάνισή της τη λέξη «χοντρή» από το τραγούδι «Άδωνις».

Σχετικά με την ερώτηση, η ερμηνεύτρια απάντησε:

«Δεν πρέπει να αλλάζουμε τους στίχους στα τραγούδια. Το θέμα είναι πώς αισθάνεσαι εσύ. Αυτό έγινε μία άλλη περίοδο της ζωής μας, καταθέτουμε ένα τραγούδι. Αυτός ο κόσμος δεν έγινε μόνο για τα μοντέλα.

Όταν κάτι πας να το κρύψεις, νομίζω πως γίνεται χειρότερο. Εάν ο καλλιτέχνης αισθάνεται καλύτερα αφαιρώντας τη λέξη «χοντρή», είναι δικαίωμά του. Σε μένα δεν έχει συμβεί και δεν θα το κάνω. Δεν θα απολογηθώ για το τότε μου»

Σε άλλο σημείο των δηλώσεών της, η Ελένη Δήμου αναφέρει:

«Ακόμη και να μην σου αρέσει μία παράσταση, δεν κάνεις ποτέ κακό σχόλιο. Μου ‘χουν κάνει εκατομμύρια αρνητικά σχόλια αλλά γελάω με αυτά. Σημασία έχει πώς αισθάνεσαι εσύ»

Τέλος, σε ερώτηση για μία ενδεχόμενη επιστροφή της στο «Just The 2 of Us», η Ελένη Δήμου αποκλείει ένα τέτοιο σενάριο και παραδέχεται:

«Δεν θα ήθελα να συμμετάσχω ξανά στο J2US. Δεν έχω τίποτα με το παιχνίδι, μια χαρά είναι. Πέρασα καλά, κουράστηκα. Δεν κέρδισα και είμαι υπέρμετρα εγωίστρια»

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πωλήσεις

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Αθήνα

Παραγωγή

Πλήρης Απασχόληση

09-01-2024

Κηφισιά

⚽🏀 LIVE SCORES

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;