Νίκος Ψαρράς: Η «Μάγισσα» και τα απαιτητικά γυρίσματα
Ο Νίκος Ψαρράς μιλάει για τη «Μάγισσα» και τις δυσκολίες που αντιμετώπισαν στα γυρίσματα.

Ο Νίκος Ψαρράς παραχώρησε συνέντευξη στην Κατερίνα Θεοδωροπούλου και το ένθετος «Τύπος TV» που κυκλοφορεί με τον Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής. Ο ηθοποιός μίλησε για το ρόλο του Κανέλλου στην επιτυχημένη σειρά του ΑΝΤ1 «Μάγισσα», αλλά και τις δυσκολίες που υπήρξαν στα γυρίσματα.

Πώς προέκυψε ο ρόλος του Κανέλλου στη «Μάγισσα»;

Συναντήθηκα με τον Πέτρο Καλκόβαλη, τη Μελίνα Τσαμπάνη και τον Λευτέρη Χαρίτο στις Άγριες Μέλισσες. Προς το τέλος των γυρισμάτων μού είχαν πει ότι συζητούν να κάνουν μια ωραία δουλειά και με προέτρεψαν να μη βιαστώ να κλείσω κάτι άλλο γιατί ήθελαν να ξανασυνεργαστούμε. Τους περίμενα! Είχαμε μια υπέροχη συνεργασία, γνωρίζω το ταλέντο τους, οπότε το να δουλεύουμε μαζί είναι ευτυχία. Έκλεισα λοιπόν τη δουλειά χωρίς να έχω σενάριο και ρόλο στα χέρια μου.

Ποιες ήταν οι μεγαλύτερες δυσκολίες που αντιμετωπίσατε στην εν λόγω σειρά;

Υπήρξαν δυσκολίες, κυρίως αφορούσαν στο ότι η σειρά είναι εποχής. Έπρεπε να ανακαλύψουμε τα πάντα για εκείνη την εποχή. Επιπλέον, κάναμε γυρίσματα με 45 βαθμούς και φορούσαμε γούνες. Κάναμε πολλές σκηνές με άλογα, οπότε έπρεπε να μάθουμε ιππασία.

Ο Κανέλλος σας γοήτευσε ως ρόλος;

Ο Κανέλλος Λάσκαρης είναι ένας πολύπλοκος χαρακτήρας, δίκαιος αλλά και νευρικός. Έχει αρχές απαραβίαστες, βάζει το στήθος του μπροστά για να προστατέψει την οικογένειά του, τους ανθρώπους γύρω του. Με συγκίνησε αυτός ο ήρωας από τις πρώτες αναγνώσεις. Βλέπω στοιχεία του Νίκου στον Κανέλλο. Τα παιδιά έγραψαν αυτό το ρόλο για μένα. Τώρα δουλεύουμε το φινάλε της σειράς και είναι δύσκολες σκηνές. Ο κόσμος θα συγκινηθεί πολύ, θα θέλουν σίγουρα να υπάρχει συνέχεια.

Δες επίσης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Πρόσθετες Υπηρεσίες Τουρισμού

Εποχιακή Εργασία

21-12-2023

Μυκονος

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

18-12-2023

Μαρούσι

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;

 1