Τάσος Νούσιας: «Η Μάγισσα» & οι βωμολοχίες που ακούγονται στη σειρά
Ο Τάσος Νούσιας μίλησε για τη σειρά «Η Μάγισσα» και απαντάει στις κριτικές που δέχεται για τις βρισιές που ακούγονται σε αυτή.

Ο Τάσος Νούσιας παραχώρησε συνέντευξη στην εκπομπή «I Love ΣουΚου» και την Νάντια Ριγάτου. Ο γνωστός ηθοποιός μίλησε, μεταξύ άλλων, για τη σειρά στην οποία πρωταγωνιστεί,  «Η Μάγισσα», και απάντησε για τις βωμολοχίες που ακούγονται στη σειρά.

Αρχικά, ο γνωστός ηθοποιός αποκάλυψε ότι στα γυρίσματα της σειράς «Η Μάγισσα» περνάνε πολλές ώρες, γιατί ένα γύρισμα μπορεί να κρατήσει ως και 10 ώρες. Όπως υποστήριξε είναι πολύ απαιτητικό αλλά και πολύ προκλητικό για έναν ηθοποιό. Ο ίδιος δήλωσε:

«Αυτοί οι χαρακτήρες δεν έρχονται εύκολα στην καριέρα σου. Έχει μεγάλο ενδιαφέρον να δεις πως ήταν οι πρόγονοι μας. Υπάρχουν αρκετές σκηνές που σε δυσκολεύουν, κυρίως συναισθηματικά. Εμείς έχουμε μια εξαιρετική ομάδα και βρίσκουμε πως μπορούμε να συμπράξουμε. Η σκηνή ξιφασκίας με τον Γιώργο Γάλλο ήταν 4 Αυγούστου με 42 βαθμούς χωρίς σκιά και κράτησε 10 ώρες. Στον δρόμο με ρωτάνε για spoiler, αλλά από μένα δεν παίρνουν κουβέντα»

Όσον αφορά τις βωμολοχίες που ακούγονται στη σειρά, τόσο από τον ίδιο, όσο και από άλλους ηθοποιούς, ο Τάσος Νούσιας απάντησε:

«Πολλοί απορούνε για το αν αυτή η φρασεολογία είναι της εποχής του 1800. Θέλω να τους πληροφορήσω ότι όχι απλά ήταν… και λίγα λέμε»

 

Δες ακόμα:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

08-01-2024

Μαρούσι

Marketing

Πλήρης Απασχόληση

19-12-2023

Χαλάνδρι

⚽🏀 LIVE SCORES
22 Μαϊ. 2024
Ατα
22:00
-
Μπά
25 Μαϊ. 2024
Παν
20:30
-
Άρη
24 Μαϊ. 2024
ΠΑΟ
19:00
-
ΦΕΝ
24 Μαϊ. 2024
Ρεάλ
22:00
-
ΟΣΦΠ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;