Όσα θα δούμε το Δεκέμβριο στο Netflix
Ο τελευταίος μήνας του 2023 φέρνει πολλές ταινίες, σειρές και ντοκιμαντέρ στο Netflix!

Λίγες μόνο ώρες μας χωρίζουν από τον Δεκέμβριο, δηλαδή τον τελευταίο μήνα του 2023. Η αντίστροφη μέτρηση για τα Χριστούγεννα 2023 και την Πρωτοχρονιά έχει ήδη ξεκινήσει, τόσο το Netflix μπαίνει σε christmas mood. Πολλές χριστουγεννιάτικες σειρές και ταινίες έρχονται στην πλατφόρμα, ενώ ο Άγιος Βασίλης έρχεται λίγο νωρίτερα και μας φέρνει σειρές και ταινίες που σίγουρα θα μπουν στην καρδιάς μας.

Οι σειρές που θα δούμε το Δεκέμβριο στο Netflix

Sweet Home (Σεζόν 2)

Υπόθεση: Στην πρώτη σεζόν οι άνθρωποι άρχισαν να μετατρέπονται σε άγρια τέρατα και να σκορπούν τον τρόμο. Τότε, ένας προβληματικός έφηβος και οι γείτονές του παλεύουν να επιβιώσουν διατηρώντας την ανθρωπιά τους. Στη δεύτερη σεζόν διακυβεύονται πολλά περισσότερα, καθώς η γραμμή ανάμεσα σε τέρατα και ανθρώπους αρχίζει να θολώνει. Μπορούν ο Can Hyun-su και οι υπόλοιποι επιζήσαντες να παλέψουν για την επιβίωσή τους;

Έρχεται την 1η Δεκέμβρη.

Welcome to Samdal-ri

Υπόθεση:  Όταν η καριέρα της δέχεται ένα πλήγμα, μια φωτογράφος επιστρέφει στον τόπο της και ξαναβρίσκει έναν παιδικό φίλο — αναθερμαίνοντας ένα φλερτ που είχε μείνει στη μέση.

Έρχεται στις 2 Δεκεμβρίου.

Pax Massilia

Υπόθεση: Όταν ένας έμπορος ναρκωτικών προσπαθεί να κατακτήσει τη Μασσαλία, ένας αστυνομικός και η ριψοκίνδυνη ομάδα του υποδέχονται μια νέα συνάδελφο που έχει το δικό της σχέδιο.

Έρχεται στις 6 Δεκμβρίου

I Hate Christmas (Σεζόν 2)

Υπόθεση: Έφτασε πάλι αυτή η εποχή του χρόνου, αλλά τώρα η Τζιάνα είναι ερωτευμένη κι έτοιμη να μπει στο πνεύμα των Χριστουγέννων — ακόμα κι αν το απειλήσουν νέα προβλήματα.

Έρχεται στις 7 Δεκεμβρίου.

My Life With the Walter Boys

Υπόθεση: Όταν μια τραγωδία αναστατώνει τη ζωή της, μια έφηβη μετακομίζει με τη θετή της οικογένεια σε μια μικρή πόλη και παίρνει μαθήματα για την αγάπη, την ελπίδα και τη φιλία

Έρχεται στις 7 Δεκεμβρίου.

High Tides (Σεζόν 1)

Υπόθεση:  Κατά τη διάρκεια ενός έντονου καλοκαιριού στη Βελγική ακτή, μία παρέα πλουσιόπαιδων αντιμετωπίζει τις σκληρές αλήθειες της ενηλικίωσης, καθώς παράλληλα έρχεται αντιμέτωπη με τον έρωτα και τις κοινωνικές επιταγές.

Έρχεται στις 7 Δεκεμβρίου.

The Influencer

Υπόθεση: Μετά από μία αποτυχία στον «κόσμο» των social media, μία influencer αναγκάζεται να φτιάξει ξανά από το μηδέν την φήμη της.

Έρχεται στις 13 Δεκεμβρίου.

As The Crow Flies (Σεζόν 2)

Υπόθεση:  Μια νεαρή φαν μιας γνωστής παρουσιάστριας καταφέρνει να μπει στην ομάδα της κι έρχεται αντιμέτωπη με τα δεινά της φιλοδοξίας, του φθόνου και της επιθυμίας να γίνει όνομα.

Έρχεται στις 14 Δεκεμβρίου.

The Crown (Σεζόν 6 – Μέρος 2)

Υπόθεση: Το δεύτερο μέρος της έκτης σεζόν του «The Crown» θα επικεντρωθεί στις συνέπειες του θανάτου της και την επίδρασή του στην οικογένειά της, τη βασιλική οικογένεια και το κοινό.

Έρχεται στις 14 Δεκεμβρίου.

YOH’ Christmas!

Υπόθεση:  Η πιεσμένη 30χρονη Τάντο λέει ψέματα στην οικογένειά της ότι έχει φίλο. Τώρα, έχει 24 μέρες για να βρει έναν και να τον παρουσιάσει τα Χριστούγεννα. Θα τα καταφέρει;

Έρχεται στις 15 Δεκεμβρίου.

Cindy La Regia: The High School Years

Υπόθεση: Η έφηβη Σίντι έχει μεγάλες φιλοδοξίες: να κατακτήσει τον κόσμο. Αλλά πρώτα, θα πρέπει να τα βγάλει πέρα με το σχολείο και την υψηλή κοινωνία στην πόλη της, το Σαν Πέδρο.

Έρχεται στις 20 Δεκεμβρίου.

Το Τέρας της Γκιονσόνγκ (Σεζόν 1 – Μέρος 1)

Υπόθεση: Βρισκόμαστε στη Γκιονγκσόνγκ το έτος 1945. Κατά τη σκοτεινή εποχή της αποικιοκρατίας στη Σεούλ, ένας επιχειρηματίας και μια ντετέκτιβ παλεύουν για την επιβίωσή τους πολεμώντας τέρατα που γεννήθηκαν από την ανθρώπινη απληστία. Όλες οι υποψίες οδηγούσαν σε ένα νοσοκομείο στην Γκιονγκσόνγκ, όπου υπήρχαν άνθρωποι και τέρατα.

Berlin 

Υπόθεση: Στο spin-off του «La Casa de Papel» θα δούμε τον «Βερολίνο» στις ένδοξες μέρες του μαζί με μια δαιμόνια συμμορία στο Παρίσι, όπου βρίσκονται για ένα από τα μεγαλύτερα σχέδιά του: να κλέψουν κοσμήματα αξίας 44 εκατομμυρίων ευρώ.

Έρχεται στις 29 Δεκεμβρίου.

Οι ταινίες που θα δούμε το Δεκέμβριο στο Netflix

Christmas as Usual

Υπόθεση:  Η Thea πηγαίνει τον Jashan στο σπίτι της για τα Χριστούγεννα, προκειμένου να γιορτάσουν τον αρραβώνα τους. Ωστόσο, οι ινδικές του «ρίζες» και συνήθειες έρχονται σε αντίθεση με τις συνήθειες και τις παραδόσεις της οικογένειάς της στη Νορβηγία προκαλώντας ένα μικρό χάος κατά τη διάρκεια τψν Χριστουγέννων.

Έρχεται στις 6 Δεκεμβρίου.

The Archies

Υπόθεση:  Στην Ινδία της δεκαετίας του 1960, ο Άρτσι και η παρέα του βιώνουν τον έρωτα και τη φιλία στο Ρίβερντεϊλ, ενώ οι εργολάβοι απειλούν να καταστρέψουν ένα αγαπημένο πάρκο.

Έρχεται στις 7 Δεκεμβρίου.


Άσε τον Κόσμο Πίσω

Υπόθεση:  Οι διακοπές μιας οικογένειας (Τζούλια Ρόμπερτς και Ίθαν Χοκ) αναστατώνονται, όταν δύο άγνωστοι (Μαχερσάλα Αλί και Μαϊχάλα) καταφθάνουν τη νύχτα αναζητώντας καταφύγιο από μια κυβερνοεπίθεση που λεπτό με λεπτό γίνεται όλο και πιο τρομακτική, αναγκάζοντας τους πάντες να αποδεχτούν τη θέση τους σε έναν κόσμο που καταρρέει.

Έρχεται στις 8 Δεκεμβρίου.

Φαμιλια

Υπόθεση:  Καθώς μια οικογένεια συζητά τρώγοντας για το μέλλον του ειδυλλιακού ελαιώνα της, οι περίπλοκες σχέσεις των μελών της αναδύονται μέσα από γέλια και εξομολογήσεις.

Έρχεται στις 15 Δεκεμβρίου.


Ο Μαέστρος

Υπόθεση:  Σε σκηνοθεσία Μπράντλεϊ Κούπερ, ο «Μαέστρος» αφηγείται την αξεπέραστη και παράφορη σχέση του θρυλικού Λέοναρντ Μπερνστάιν με τη Φελίσια Μοντεαλέγκρε Κον Μπερνστάιν που κράτησε μια ζωή. Αποτελεί μια ωδή στη ζωή και την τέχνη, αλλά και ένα επικό και συγκινητικό πορτρέτο μιας οικογένειας και του έρωτα.

Rebel Moon — Μέρος 1: A Child of Fire

Υπόθεση: Όταν οι σκληρές δυνάμεις του Μητρικού Κόσμου απειλούν ένα φιλήσυχο χωριό χωρικών, η μόνη ελπίδα για σωτηρία γίνεται μια μυστηριώδης αουτσάιντερ.

Έρχεται στις 22 Δεκεμβρίου.

Thank You, I’m Sorry

Υπόθεση: Εντελώς ξαγνικά ούσα μόνη της και κατά τα τελευταία στάδια της εγκυμοσύνης της η Sara δέχεται ένα απρόσμενο «δώρα», όταν η μεγαλύτερη αδερφή της με την οποία είχε απομακρυνθεί επιστρέφει.

Έρχεται στις 26 Δεκεμβρίου.

 

Τα ντοκιμαντέρ και τα ριάλιτι που θα δούμε το Δεκέμβριο στο Netflix

Β’ Παγκόσμιος Πόλεμος: Από τα Μέτωπα

Υπόθεση: Μέσα από ψηφιακά βελτιωμένο αρχειακό υλικό και φωνές απ’ όλες τις πλευρές της σύγκρουσης, αυτή η σειρά ντοκιμαντέρ ζωντανεύει τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο όπως ποτέ άλλοτε.

Έρχεται στις 7 Δεκεμβρίου.

Single’s Inferno

Υπόθεση:  Αποκλεισμένα και έτοιμα για νέες γνωριμίες σινγκλ άτομα φλερτάρουν, αναζητώντας τον έρωτα σε ένα ερημονήσι. Αν δεσμευτούν, θα ζήσουν ρομαντικές βραδιές σε έναν παράδεισο.

Έρχεται στις 12 Δεκεμβρίου.

Υπό Πίεση: Η Εθνική ΗΠΑ στο Μουντιάλ Γυναικών

Υπόθεση: Σ’ αυτήν τη σειρά ντοκιμαντέρ, η εθνική ομάδα ποδοσφαίρου γυναικών των ΗΠΑ κυνηγά τον τρίτο διαδοχικό της τίτλο, βιώνοντας χαρές και λύπες στο Μουντιάλ του 2023.

Έρχεται στις 12 Δεκεμβρίου.

If I Were Luisa Sonza

Υπόθεση:  Σ’ αυτήν τη σειρά ντοκιμαντέρ, η πιο αμφιλεγόμενη ποπ τραγουδίστρια της Βραζιλίας μιλά ανοιχτά για τους έρωτες, την καριέρα, τις διαμάχες και το νέο της άλμπουμ.

Έρχεται στις 13 Δεκεμβρίου.

Face to Face with ETA: Conversation with A Terrorist

Υπόθεση:  Ο Γιόσου Ουρουτικοετσέα, γνωστός ως Γόσου Τερνέρα, δίνει μια εξαντλητική συνέντευξη στον δημοσιογράφο Τζόρντι Έβολε για την ανάμειξή του στην τρομοκρατική οργάνωση ETA.

Έρχεται στις 15 Δεκεμβρίου.

Διαβάστε ακόμη:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ VIDEOS - ΒΛΕΠΟΥΝ ΟΛΟΙ

JOBS

Χιλιάδες Θέσεις Εργασίας σε όλη την Ελλάδα

Επιστήμες

Μερική Απασχόληση

31-01-2024

Ξηροκρηνη

400

Πληροφορική

Πλήρης Απασχόληση

22-01-2024

Αιγάλεω

⚽🏀 LIVE SCORES
01 Μαϊ. 2024
Μπο
22:00
-
Παρ
02 Μαϊ. 2024
Ast
22:00
-
Ολυ
01 Μαϊ. 2024
ΦΕΝ
20:45
-
ΜΟΝ
01 Μαϊ. 2024
ΜΠΑ
21:30
-
Ρεάλ

ΠΩΣ ΣΟΥ ΦΑΝΗΚΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;